AraNeL
Aileden
benim linke bir sürü kişi tıkladı hala 00'a indi birden feyk bu -.-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim linke bir sürü kişi tıkladı hala 00'a indi birden feyk bu -.-
benim linke bir sürü kişi tıkladı hala 0
benimkide değişmişti ama burada gösterdiğim link hala benim geçerli rf linkim Download free league of legends riot points beyler lütfen tıklayın :shm:
Referans linki değişiyo ona bak bi benim 2 kere değişti.
senin pc kapalımıydı hiç o 30 ref i toplarken ? kapalıyken işlemiyor sanırım
Abi benimkinede tıkla piliz 5k piliiz
29'da kaldım
Download free league of legends riot points bu siteye gir kendi ref linkini kopyala bize göster bende tıklayayımNasıl ya bende yapayım rp mi veriyor?
benimkide değişmişti ama burada gösterdiğim link hala benim geçerli rf linkim Download free league of legends riot points beyler lütfen tıklayın :shm:
sen buna tıkladınmı Download free league of legends riot points ayrıca mağazada kodlar yazan yere giriliyor bildiğim kadarıylaYok değildi şuan 30 yaptım ama kodu yapışıtırıcak yer yok videodaki gösterdiği yerde
rp gelmiştir işte çık gir falan yap. Tıkladınmı benim linkeKodlar bölümüne yazınca birşeyler diyor türkçe değil bende anlamıyomda
öyle birşey yoktur inşallah...Biryerde okuduğuma göre sadece NA serverlarında oluyormuş.
Tıklattık işte 333 kere bu demek oluyor ki 0.10 x 333 = 33,3 kr borcun var foruma Ödemeyi nakit mi yoksa kredi kartıyla mı yapmak istersiniz ?7 oldu yav tık pls Download free league of legends riot points
kaç tıklamaya veriyor?1380 rp veriyor beyler lütfen kopyalayın bizde tıklayalım güveniyorum maxigameye bu konuda Download free league of legends riot points bu benim linkim buraya girip kendi ref linkinizi kopyalayın tıklayayım
----------
öyle birşey yoktur inşallah...
30 tıklama ile veriyor. Download free league of legends riot points benim link bu sende gir buna kendi linkini al kopyala tıklansın
kaç tıklamaya veriyor?
teşekkür ederek manevi ödeme yapıyorum
Tıklattık işte 333 kere bu demek oluyor ki 0.10 x 333 = 33,3 kr borcun var foruma Ödemeyi nakit mi yoksa kredi kartıyla mı yapmak istersiniz ?