JaspeR
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 13 Tem 2009
- Puanı
- 0
Ama bildiğim kadarıyla beta bölümleri var ya...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin için ... Oyunun milyonlarca kullanıcısı varParalı olması saçma bence..
Senin için ... Oyunun milyonlarca kullanıcısı var
Arkiler bu wow baya oyuncu kaybetmeye başlamış yakında fiyatları düşürürler bence ama sro en ii si
Bi ara bu oyunu yükledim ama üye olamadım para istiyolardı :'( güzel oyun ama silkroad ın yerini tutmaz:'(
Silkroad'ın yerini tutamaz doğrusun o konuda,çünkü botla kasmıyoruz,1 boss için ona buna küfürler yağdırmıyoruz,Boss'dan düşen itemleri ihtiyacı olmasa bile silkroaddaki gibi 10-20 kişi bi iteme koşmuyoruz.GoldBotlarımız yok serverda,vs atarken silkroaddaki gibi 100 lvlin 30 lvle dalması malesef yok WoW da,kaliteli silah kullanmak için Silk dökeceğimiz bir item mall yok,bu yüzden silkroad çok kaliteli değilmi ?
DipNot: Silkroad'ı bende 5 senedir oynadım malesef döktüğüm paraya acıdım. wow da emin ol yatırdıgın her paranın hakkını tadını tuzunu alıyorsun. Yani WoW'u silkroadla karşılaştırmak çok saçma..
uye olamadın ve yerını tutmaz hukmu bence cok yanlıs .Sroya 10 basar tabırı yanlıs olur cunku karsılastırılamaz bıle.Bi ara bu oyunu yükledim ama üye olamadım para istiyolardı :'( güzel oyun ama silkroad ın yerini tutmaz:'(
bu yazdıgın fıyatlar ne zamanın dostum ben daha yenı aldım 14 tl ye 35 tl de ne ?zaten tumunu alsan 80 tl anca edıyor etmıyodur bıle verdıgn fıyatlar guncel degıl sroya bundan daha az mı para harcıyon?yaklaşık olarak aynı fiyata gelıyor. silkroadda havalara girip silkle şundan bundan almazsan bi premıumla toplayıcı pet alsan rahat rahat oynarsın.Wowun bide ilk paketlerini alman gerekıyo onlarda ucuz değil yani. 1. paket 35 tl . 2. paket ona yakın bi fiyat. 3. paket 80 TL 4. catalysm die bi bölüm gelcek onun paketinide düşünemıyorum ne kadar olur. yani ucuza falan geldıgı yok oyunun.