OrioN
Aileden
@_DeaLyDeviL_
Hayırlı olsun. :beer
Hayırlı olsun. :beer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben başvurumu eksiksiz bir şekilde tamamladım fakat hangi bölüm ve nedeni kısmına rehber konuların linkini eklemeyi unutmuşum çok önemli bir hususmudur ? :/
Başvruda bulundum Layik Görülürsem ne mutlu bana
Şu başvuru yapacak arkadaşlar mutlaka okusunlar konuyu, dikkat etmeniz gereken hususlar var.Hepinizin gözünden nasıl kaçar anlamıyorum.
Ben ekledim onu Elitesilkroad ve nedeniniBir üsteki post u oku.Sizin içinde geçerli bu durum
Ben ekledim onu Elitesilkroad ve nedenini
ewt Rehber Konusu acmak gerek alıntı olmayan Sorun değil hazırlarız ? iptal olmadıysaİyi yapmışsınız elinize sağlıkta konuyu en başından bir okursanız nerde hata yaptığınızı çözersiniz.
ewt Rehber Konusu acmak gerek alıntı olmayan Sorun değil hazırlarız ? iptal olmadıysa
ewt Haklısınız Ama ben acayım Layik görürseniz yaparsın Elitesro oyuncusuyum güncel herşeyden haberim var neyse sağollun yinede Rehber konusu acıtım onaylanırsa görürsünüz iyi gecelerYanlız bir daha okuyun 2. başvurular ban sebebi.
Hımm.Doğru anlamışmıyım sizi. Modluk yapmak için bölüm açılmasını istiyorsunuz sanırım.
Şu kuralı eklemeyi unutmuşum hatırlattığınız için teşşekkür ederim. Başka bir platformda aktif moderatörlük yapanlar MaxiGame başvuruda bulunamazlar.Çünki biz vaktini bize ayırabilecekler ile çalışmak istiyoruz.
Anladım. Fakat yeterince vakit ayırabilirim 7.24 nerdeyse bilgisayar başındayım. bence bir denemelisiniz diye düşünüyorum.
Ayrıca siteye özel maxigame youtube kanalı açacağım. upluad'ları oraya yapıp ordan yayınlayacağım.
Son günlerde adından sık sık bahsettiren M.A.R.S Online (TPS) bölümü açılırsa ona göre başvuru formu yollayabilirim. Açma gibi bir düşünceniz var mı?
Olumsuza da cevap geliyormu ?