cebrailg
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 27 Nis 2009
- Puanı
- 7
size başarılar benim bp maceram burda sona erer. bıktım silkle pot almaktan. saçma sapan 100 100 pot alıyoruz isromu burası.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size başarılar benim bp maceram burda sona erer. bıktım silkle pot almaktan. saçma sapan 100 100 pot alıyoruz isromu burası.
Kimse oyun yönetiminden silk almıyorsa evde mi üretiyorlar sattıkları silki?
Oyun içerisinde ki oyuncu tarafından satılan silk satışını yasaklayamazsın jazgir ayrıca oyun zarar verdiği filanda yok gold yapsın gold'u satsın diyorsun. Neden iki iş yapsın adam ? Silk satan kişi silk'i zaten ümit beyden alıyor ucuza satıyor çünkü bırakıyor oyunu kimse kimseyi zorla tutmuyor bırakacak olan bıraksın gitsin ses etmesin sadece oyunu kötülemesin yeter isteyen istediği yere gidebilir hepi topu 15-20 kişi vardır bu şekilde silk satan. Oyunun çoğunluğu bu işi yapıyormuş gibi konuşmayın sen şuan gold satamıyorsun diye gelip burada oyuncunun silk satmasını engelleyin diyorsun. Kendi çıkarın için başkalarının çıkarlarını engellemeye kalkıyorsun yani olayı tersine çevir adamın yerinde sen olsan senin yerinde de o olsa o zaman da aynı cümleleri kullanırmıydın acaba? Bende yöneticilik yaptım ve bir oyuncuda en sevmediği şey kendisini ilgilendirmeyen konulara sürekli burnunu sokması. Oyuncu bu oyunu oyun olduğu için oynuyor boş vakitlerini değerlendiriyor veya ne için oynuyorsalar oynasınlar bu beni ilgilendirmez. Ama şuda oyuncuyu ilgilendirmez oyun içerisinde ki başka oyuncuların ne yaptıkları sizi ilgilendirmiyor sen oyununu oyna işine bak. Kendi çıkarlarınız için oyun içerisinde ki x kişinin yaptığı şeyleri gelip de burada ümit beye anlatıp şikayet etmeyin. Kendisi zaten görüyor neyin ne olduğu müdahale edileceği zaman ediyor. Ayrıca konuşurken oyun yönetiminden kimse silk almıyor diye tabir kullanılmaz kesin ve net bir dil ile konuşulmaz nesin sen yönetim ekibinden bir üyemi? Nereden biliyorsun silk alınmadığını var sayımlar üzerinden konuşuyorsun o yüzden ben alınmadığını düşünüyorum veya düşünmeye başladım veya alınıyor ise de az alınıyor dersin. Bir halt bilmiyorsunuz ama sanki biliyormuş gibi kesin ve net bir dille konuşup oyuncularında aklını bulandırıyorsunuz. Oyununu oyna arkadaşım sen bırak yönetimin işine karışmayı.
@Deepblue elinize sağlık. Yukarıda bir yorum gördüm fazlası ile makul bence değerlendirmeye alabilirsiniz. Silk satışını TL ile satmayı yasaklayabilirsiniz zira oyun içinde dengesizlik var. Oyuncular silk ticaretini pot için yapıyorlardı neredeyse pot ile silk aynı paraya gelmeye başladı. Farkında değiller ellerinde patlayacak silkler. Piyasa allahu ekber dağlarına çıktı. HP-MP stacki biraz arttırılarak bu sorun çözülebilir.
Karakter/item kilit sistemi de mi yapılamadı acaba?
öyle bi lag varki sw öldü
öyle bi lag varki sw öldü
başka kişilerede sormadan lag var diye cırlamak ne kadar güzel. önce başkalarına sor onlarda var derse carla. yoksa modemine bak netine bak