juve maçını izlemedim ama juveyle berabere kalan kopenhag galatasaraya ne yapar orası bilinmezJuventus berabere kalmış daha ilk maç önümüzde 5 maç var alıncak 15 puan var sakin olalım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
juve maçını izlemedim ama juveyle berabere kalan kopenhag galatasaraya ne yapar orası bilinmezJuventus berabere kalmış daha ilk maç önümüzde 5 maç var alıncak 15 puan var sakin olalım..
Benim üzüldüğüm tek nokta maçı izlemeyen arkadaşların skora bakıp konuşması.İlk yarı çok güzel bir futbol oynadık fakat drogbanın sakatlanmasıyla tek forvet pekte bir şey yapamadık.Bunun sonucunda kontra ataklar verdik ve goller yedik.Neyse hayırlısı ne ise o olsun diyip önümüzdeki maçlara bakmaktan başka bir şey yapamayız
En kötü gün bugünse bugün de galatasaray.... <3
Benim üzüldüğüm tek nokta maçı izlemeyen arkadaşların skora bakıp konuşması.İlk yarı çok güzel bir futbol oynadık fakat drogbanın sakatlanmasıyla tek forvet pekte bir şey yapamadık.Bunun sonucunda kontra ataklar verdik ve goller yedik.Neyse hayırlısı ne ise o olsun diyip önümüzdeki maçlara bakmaktan başka bir şey yapamayız
ya o pepe hayvan adam ya kime degse sakat kalıyor
İnsan azmanı, hayvan oğlu hayvan!!! Böyle Pepe mi olur ya, koca Drogba'yı bile sakatladı
ya allah aşkına olm bırakın maçı diyenmi oldu ? saçmalama la 6-1 yenilmişsiniz ve hala ezilmediniz öylemi ? o değilde dün sabah pesde maç atmıştım real madrid galatasaray 6/2 bitmişti iddada skor felanmı oynasam lan belki tutar böylehala skorun 6-1 oldugunu görüpte sanki realmadrid bizi ezmiş gibi konuşuyorsunuz.Maçı izlemediyseniz boş laflar etmeyin.Adamlara 30dk pozisyon vermedik.2.golü yiyince bizimkiler maçtan koptu bu goller oyüzden geldi zaten oynamadı bizimkiler 2.golden sonra oyüzden uzatmaya gerek yok.Galatasarayım elinden geleni yaptı.
sen dua et skor 6-1 oldugunu gördük ben bir ara 8e 9a gidermi diye düşündümhala skorun 6-1 oldugunu görüpte sanki realmadrid bizi ezmiş gibi konuşuyorsunuz.Maçı izlemediyseniz boş laflar etmeyin.Adamlara 30dk pozisyon vermedik.2.golü yiyince bizimkiler maçtan koptu bu goller oyüzden geldi zaten oynamadı bizimkiler 2.golden sonra oyüzden uzatmaya gerek yok.Galatasarayım elinden geleni yaptı.
ya allah aşkına olm bırakın maçı diyenmi oldu ? saçmalama la 6-1 yenilmişsiniz ve hala ezilmediniz öylemi ? o değilde dün sabah pesde maç atmıştım real madrid galatasaray 6/2 bitmişti iddada skor felanmı oynasam lan belki tutar böyle
tamam bende ondan bahsediyorum oyunu bıraktınız ve sonra ardı ardına goller fakat bu sonuçtan ezilmek diye birşey yok biz oyunu bıraktık gibi bi anlam çıkarılması bana çok saçma geliyor ha galatasarayı kötülemiyorum sonuçta genel olarak baktığımızda türk futbolunu kötülemiş oluruz fakat karşıdaki takımda dünya devlerinden biri yenebilirdinizde ama olmadı yapıcak bişey yok.Ezilmek diye bir şey yok. Kötü oynamadık, hele ilk yarım saat çok umutluydum çünkü ardı ardına atak yapıyorduk. Adamlar bir kere geldi hemen ilk golü attılar. Sonra 2.de gelince koptuk zaten. 3ten sonra ben arkadaşa dedim bunu 5e yolu var en az. Sonuç 6-1. Tabi teknik hatalarda vardı ama bu maçın kaybedilmesinin en büyük nedenlerinden biri moral olarak çöküntü bence.
lan konuyla ne alakası var inönü farkıymış bilmem ne? ne cart curt konuşuyon hasta mısın ? Neyse daha fazla konuşmayacam ben sonra suçlu biz oluyoruz tabikendi evinde de bu kadar olmaz taraftarın emege acıdım be biz 8*0 yenildigimiz takımı evimizde yendik inönü farkı tabi
Drogba'nın takım üzerinde bir etkisi var bu doğru fakat Drogba yerine Umut Bulut da girebilirdi.Adamın milli maçlardaki performansı ortada ligte pekte forma şansı bulamıyordu.Ama yinede teknik direktör olamadığımız için ne yorum yapsak ne söylesek boş diyebilirim
Yalnız bu yoruma katılıyorum Drogba'nın takımın üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu bu sayede görmüş olduk.
lan konuyla ne alakası var inönü farkıymış bilmem ne? ne cart curt konuşuyon hasta mısın ? Neyse daha fazla konuşmayacam ben sonra suçlu biz oluyoruz tabi
----------
Drogba'nın takım üzerinde bir etkisi var bu doğru fakat Drogba yerine Umut Bulut da girebilirdi.Adamın milli maçlardaki performansı ortada ligte pekte forma şansı bulamıyordu.Ama yinede teknik direktör olamadığımız için ne yorum yapsak ne söylesek boş diyebilirim
tamam bende ondan bahsediyorum oyunu bıraktınız ve sonra ardı ardına goller fakat bu sonuçtan ezilmek diye birşey yok biz oyunu bıraktık gibi bi anlam çıkarılması bana çok saçma geliyor ha galatasarayı kötülemiyorum sonuçta genel olarak baktığımızda türk futbolunu kötülemiş oluruz fakat karşıdaki takımda dünya devlerinden biri yenebilirdinizde ama olmadı yapıcak bişey yok.