Atiba
Aileden
Yıl olmuş 2014 page 3 açmak için para mı yatıracağız ?
Başlangıçta page 3 yapsaydınız iyi olurdu.
Başlangıçta page 3 yapsaydınız iyi olurdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serverde dolaylı yoldan item satışı mevcut yani o 1500 cp+gold ile alınan itemleri TL ile satsaydınız daha mantıklıydı CP biraz daha zorlaştırmış sanki işi.
TL ile CP alıyorsunuz CP ile item Kısaca TL ile item satışı var.
Bot yasak değil @Terk-i Diyar
Bu serverın açılış vaktinde yoktu öyle bir moda. Seneler içinde de değişmedi, açık olarak vermedik. Yıl olmuş 2014 ama 2015de de bu böyle olacak. Şart değil ya, vermek istemiyorsanız öyle oynayın. Ben silkroad çok uzun sene 1 sayfa +8 slot oynadım
Fgw'de toplam 250 kart topladiginda 1 egy coin ediyor.
Price demek gold demek.
1 sereness'den 5-6 tane kart düşüyor işte 250 tane toplaman lazım
her karttan 250şer tane toplaman lazım yalnızHeh şimdi oldu
Oyunu 2 guild olarak bıraktık.
Adam TL ile silk alıyor, silk ile item alıyor kısaca TL ile item satışının dolaylı yoldan olanı var.
Adam wizard 3k 3k vuruyoruz, adam bize 250k vuruyor almış eline CP ile alınan silahtan. Savaşta takmış peşine warrior charını bard charını ata bindirmiş trace ile getiriyor.
Katıldığım en zevksiz savaştı silkroad tarihinde.
Siz böyle mısırlılara hizmet etmeye devam edin parayı veren düdüğü çalar muhabbeti.gerçi önceki postlarda yamzıştım neden ingilizce herşey diye şimdi gayet güzel anladım.Size Başarılar oyuna başlıcak varsa başlamasın tavsiyemiz veya arkanıza bardları takmadan cebinizden 100-200 tl çıakrmadan gelmeyin.
Oyunda ki Egy'li arkadaşların da dediği gibi GM harbiden uyuyor kaç gün oldu oyunda olan bitenleri yazdık FTW'de olanları belirttik ama ne bir cevap ne bir geri dönüş olmadı. Muhtemelen savaşta yapılan bu durum yasak değil ya da yasak olsa bile bir işlem yapılacağını zannetmiyorum ilgilenmiyorlar bile. EGY'lilerin dediği gibi "GM JUST TAKE MONEY, AND SLEEP"
Konunun başında PVP server olduğu yazıyor. PVP serverdan anladığınız nedir Allah aşkına ? Herşeyin bedava olduğu server mi anlıyorsunuz PVP diyince? PVP serverlarda genelde silk free dir item paralıdır. Bunu anlayamayacak kadar dar düşünceli olduğunuzu düşünemediğimiz için kusura bakmayın...
İtem satışı yok denmedi zaten, PVP diyince item satışı olduğunu anlarsınız sandık, hatta creddy pvp 1 ile 2 nin aynısı dedik, o serverlara da mı hiç bakmadınız ???
Kimse babasının hayrına cebinden para harcayıp herşeyin ücretsiz olduğu bir server açmaz. Ya silk paralı olur ya item paralı olur. PVE serverlarda silk paralı olup server ömrü 1 veya 2 aydır, PVP serverlarda silk free olup item ücretlidir ve server ömrü çok daha uzundur. Çünkü item almadan bir yere gelme şansınız yoktur, pvp server oynayan mutlaka masraf yapmak zorundadır, ama pve serverlarda masraf yapmadanda bazı şeyleri uğraşarak elde edebiliyorsunuz. O nedenle para harcanmadığı için oyun kolayca bırakılıyor ve ömrü 2 ayı geçmiyor. Ancak pvp serverda masraf yapıldığı için, para harcandığı için kimse öyle kolay kolay serveri bırakamıyor, daldan dala atlayamıyor ve server ömrü daha uzun oluyor.
Burada tek sorun sizin pvp ve pve yi karıştırıp herşeyi ücretsiz olarak beklemeniz, yoksa böyle bir sıkıntı yaşanmayacaktı. Bırakanlara güle güle, lütfen provakasyon yapıp serveri kötülemeye çalışmayın kendi yanlış anladığınız şeyler yüzünden. Serverda silk free dir item ücretlidir. Server PVE değil PVP tarzındadır! Bu hiç bir zaman saklanmadı, başlamak isteyen ona göre başlasın veya başlamasın.