• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Destan için bu kadar sıra beklemesi çok saçma oldu son zamanlarda ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jWAiN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jWAiN

Necromancer
Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
10 Mar 2011
Puanı
75
Premium yok fakat premium sahibi insanlar bile sıra bekler oldu, nedir yani bunun anlamı ? Hırsızlık yani düpedüz. Oyunu git oynama diyor, nerden başladık bende bizimkilerin gazına geldim :D

- - - Güncellendi - - -

Bu birde 180 küsür sıradan düştü, saat 14:30 civarından beridir bekliyorum :D

:D şimdi giren çıkmamaya çalışıyor genelde, presi olanların beklemesi de 30 40 dk herkes benimsemiş durumu artık yadırgamıyor istanbulda trafikte kalmakla aynı şey oldu servere giriş sırası.

Vallaha ya, şuan 9. sıradayım, bir buçuk saattir 10. sıradaydım dedim bugda mı kaldı acep, baktım şimdi 9 a gelmiş :D Adım adım Moradon'a :D

Geri