Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
''Lafımı şöyle bitireyim bu da son olsun; hani ''xxx'' kim diyorsunuzya, xxx; ankaraya ne zaman kar yağsa kolu sızlayan adam işte.''
En son bu lafı okuyunca içimden birşey koptu arkadaş...Adam madur beyler...
-----------------------------------------
Sonunda bitti.Yorumlardanda anlaşıldığı gibi etkisi uzun bi süre devam edecek bi hikaye...Burdan şunu çıkardım toplumda Sedef gibi ayarsız kızlar yüzünden Eda gibi masum gerçekten sevgiyi hakeden kızlar hiç bir zaman haketmeyeceği bir duruma düşüyor.xxx'ler ise Sedef gibi kızların maşası olmaya devam ediyor malesef...Sedeflerin maşası olmayalım arkadaşlar ALLAH hepimize Eda gibi bir kız nasip etsin...Amin.
Abi üşenmeden okuyacakdım konuyu , bi yorumlara bakayım dedim.Bu yoruma kadar iyi.Bu yoruma koptum.Abi xxx ankaraya ne zaman kar yagsa kolu sızlayan adam ne Koptum ya vallah Abazamısınız olum ?
Abi üşenmeden okuyacakdım konuyu , bi yorumlara bakayım dedim.Bu yoruma kadar iyi.Bu yoruma koptum.Abi xxx ankaraya ne zaman kar yagsa kolu sızlayan adam ne Koptum ya vallah Abazamısınız olum ?
Eda gibi birisini bulmak çok zor şimdi onunla bi hayat kurmuş olabilirdi keşke aldatmasaydı..
Bir küfürde 1 den fazla * var.ctrl + F textboxa * yazdım adam bir yazıda 233 kez kfr etmiş