PageMaster
Aileden
Elinize sağlık isteyen sebepleriylede yazabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1-Büyük İskender.
17 yaşındayım.5 yaşından beri İskenderin hayatını okuyorum ve adeta hayranıyım.Tarih bilgim yaşıtlarıma göre ileri seviye diyorlar.Tarih sevgimi ve bilincimi İskender'e borçluyum.
2-Mustafa Kemal ATATÜRK
Anlatmaya gerek yok herhalde ? Kelimeler yetebilecek mi emin değilim.
3-Ernesto Che Guavera ve Fidel Castro
Küba devriminin liderleri.
4-Lenin ve Stalin
Bolşevik İhtilalinin liderleri.
5 - Sultan 2.Abdulhamit
Kendisi son teknolojik , yenilikçi , ilerigörüşlü Osmanlı Padişahıdır.
Bu listeye Sultan Vahdeddin'i koyamamak üzücü doğrusu.Kendisi lider'lik dahi yapamadı.
Biri olmazsa diğeri olmazdı M.K. Atatürkü seçtim fakat sıralamaya konulmaz hepsi lider sonuçta ama M.K. Atatürkün yeri başka :kss:
CengizHan olmasa Che veya Atatürk olmucakmıydı
Çok mu komik ?
Lenin ve Stalin gibi faşişt katil insanlar yaptıkları gibi kurşuna dizilerek öldürüldüler.1-Büyük İskender.
17 yaşındayım.5 yaşından beri İskenderin hayatını okuyorum ve adeta hayranıyım.Tarih bilgim yaşıtlarıma göre ileri seviye diyorlar.Tarih sevgimi ve bilincimi İskender'e borçluyum.
2-Mustafa Kemal ATATÜRK
Anlatmaya gerek yok herhalde ? Kelimeler yetebilecek mi emin değilim.
3-Ernesto Che Guavera ve Fidel Castro
Küba devriminin liderleri.
4-Lenin ve Stalin
Bolşevik İhtilalinin liderleri.
5 - Sultan 2.Abdulhamit
Kendisi son teknolojik , yenilikçi , ilerigörüşlü Osmanlı Padişahıdır.
Bu listeye Sultan Vahdeddin'i koyamamak üzücü doğrusu.Kendisi lider'lik dahi yapamadı.
Komik olan birşey yok ortada öyle birşey söylemişsinki biri olmazsa diğeri olmaz diye
Lenin ve Stalin gibi faşişt katil insanlar yaptıkları gibi kurşuna dizilerek öldürüldüler.
Sultan Vahdeddin 'nin hayatini neler yaptıgını bilmemenizde çok üzücü Mustafa kemal'in arkasında hep olan ve Kurtuluş savaşını başlatması için M.K.A 'yı destekleyen ve yollayan.
Kendisinin nekadar aile serveti olsada onları almadan ülkesi için ülkeyi terkeden bir kişilk ve ilaçlarını alamaması ve parasızlıktan ölmüştür. Hayatını okuyun ve ecdadınızı tanıyın.
En doğru sıralama bu forumdaki arkadaşların genel kültür'ü düşük olduğu için sadece mustafa kemal'ı tanıyorlar diğerlerinin vermiş olduğu bedeli, hayat hikayelerini bilmiyorlar. NOT: Bilenler alınmasın. Bilmeyenler araştırıp artistlik yapmasınAnlayamadığım bir sebeple düzenlenmiyor. Arkadaşlar tek oy kullanmayalım lütfen 10 tane kullanalım ve konu altınada sıralayalım. ---------- Kimse sıralama yapmıcak heralde bari ilk ben yapayım gerisi gelir inşallah ^^ 1-) Vladimir İlyiç Lenin 2-) Josef Stalin 3-) Ernesto Che Guevera 4-) Mustafa Kemal Atatürk 5-) Fatih Sultan Mehmet 6-) Fidel Castro 7-) Troçki II.Abdülhamid 9-) Sezar 10-) Konstantine Sırada sizde artık.. ^^