GateKeeper
Banlanmış Üye
peki tamam :up:Birlerinin işine yarıyorsa onu güncellemezsin.Senin problemin varsa onu konu açarsın günde 1 defa güncellersin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki tamam :up:Birlerinin işine yarıyorsa onu güncellemezsin.Senin problemin varsa onu konu açarsın günde 1 defa güncellersin.
Serverda Exchange atabilcez mi ?
Katılıyorum +1"sizin yapacağnız işin..." diyerek hislerimi iletiyorum Ümit bey'den yine aynı şey , "Beğenmiyorsan oynama" laflarından sonra "kimse beklemek zorunda değil" tarzı laflar , YAKIŞMIYOR !
"sizin yapacağnız işin..." diyerek hislerimi iletiyorum Ümit bey'den yine aynı şey , "Beğenmiyorsan oynama" laflarından sonra "kimse beklemek zorunda değil" tarzı laflar , YAKIŞMIYOR !
Yalan beyler inanmayın amerkanın oyunu bunlar hep."sizin yapacağnız işin..." diyerek hislerimi iletiyorum Ümit bey'den yine aynı şey , "Beğenmiyorsan oynama" laflarından sonra "kimse beklemek zorunda değil" tarzı laflar , YAKIŞMIYOR !
Güncellemeler kısmını oku..
Yalan beyler inanmayın amerkanın oyunu bunlar hep.
Güncellemeler kısmını oku..
----------
Ryohei Kilitle artık yeter
%11 son sürat indiriyorum oyunu sabaha anca iner ozaman a kadar açılır oyun başlayanlara yetişirim + client de sınır varmı bot için ... yettin gari TÜPERMEN
kota yok bende sınırsız internette adil kullanım adı altında TT net Geçirme politikası yuzune hızım düşüyor sadece
beyler uykusuna yatın ümit abi dedi anca acılır server kışa
----------
internet üzerinden şikayet aq ttneti bak nasl arıolar seni netin hızlanıo bn ettim gün için de sorun düzeldimi diye on defa aradılar