• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Facebook Hesabın kilitlendi

AllisWell

Banlanmış Üye
Aktiflik
K.Tarihi
5 Ağu 2009
Mesajlar
347
Puanı
125
Konum
İstanbul
Merhabalar yeni bir pubg oyun hesabı satın aldım. Sonrasında Facebook'u kendi hesabım olarak kullanmaya karar verdim ve her türlü bilgilerini değiştirdim ama tahmin edemediğim bir şey oldu ve hesap kilitlendi. "Hesabında sıradışı hareketler tespit ettik. Bu, birisinin haberin olmadan hesabını kullanmış olabileceği anlamına gelebilir."


nylynm.png






Sıkıntı olan şeylerden birisi ise benim doğum tarihimin yıl kısmını 1997 yerine 1990 yazmıştım diğer kimlik bilgilerim doğru. Hesabım 5 nisanda kilitlenmişti yaklaşık 10 gün içerisinde kimlik ile hesabını doğrula kısmı geldi ama hiçbir şekilde kimliklerimi kabul etmiyor, doğum tarihinden dolayı olduğunu düşünüyorum.






oa85t6.jpg







Sonuç olarak 3-5 adım geçip en son adıma geldiğimde şöyle bir hata alıyorum. "Görselin yüklenirken bir hata oluştu"


auxuo5.png







Defalarca bu facebook linkine yazı yazdım ama hiçbir faydasını göremedim.


"https://m.facebook.com/help/contact/179049432194862"






Ayrıca defalarca değişik platformlardan doğum tarihimi değiştirme linkini kullandım ama onda da şu hatayı alıyorum.
"https://www.facebook.com/help/contact/233841356784195"

"Facebook'a Giriş Yap"


3z6skb.png







Pubg hesabım gittiği için uğraşıyorum yaklaşık değeri 1000tl. Arkadaşlar sizce ne yapabilirim bu hesabı açabilmemin bir yolu var mıdır sizce her türlü yardımı bekliyorum. Teşekkürler iyi forumlar.
 
Son düzenleme:
Geçmiş olsun bilgili kişiler yardımcı olsun. Kimlik fotoğrafın yüklemelisin boyut uyumsuzluğundan hata veriyor olabilir. @AllisWell
 
Son düzenleme:
Belli uzantıları kabul ediyor olabilir, yüklediğin fotonun uzantısının uyumlu olduğuna dikkat et.
 
Geçmiş olsun bilgili kişiler yardımcı olsun. Kimlik fotoğrafın yüklemelisin boyut uyumsuzluğundan hata veriyor olabilir.
Belli uzantıları kabul ediyor olabilir, yüklediğin fotonun uzantısının uyumlu olduğuna dikkat et.

"Görüntüler için JPEG ve PNG formatlarını kabul ediyoruz, ancak PDF görüntülerini doğrulayamıyoruz. Fotoğraflar 5 MB ve 8000 pikselin altında olmalıdır (genişlik veya yükseklik)."

Öncelikle teşekkürler. Benim telefonum JPG resimler çekiyor. Araştırmalarıma göre jpeg ile jpg aynı ama yine de her ihtimale karşı PS ile jpeg uzantısı yapıp denedim yine sonuç değişmedi.
Daha önce kimlik gönderip facebook ismimi değiştirdiğim kimlik resmimi yüklemeye çalışıyorum o da hata veriyor.
İşin garibime giden kısmı hiçbir şekilde incelemeye alıyoruz size dönüş yapacağız gibi bir dönüş alamamam. Ne yaptıysam hiçbir şekilde kabul etmedi.
 
Son düzenleme:
Bu işlemleri telefondan mı yapmaya çalışıyorsun? Eğer telden yapıyorsan pc den dene, zaten pc den deneyip hata alıyorsan aklıma başka birşey gelmiyor ama resmi png ye çevirip dene her ne kadar alakası olmasa da bazen saçma durumlar olabiliyor.
 
Bu işlemleri telefondan mı yapmaya çalışıyorsun? Eğer telden yapıyorsan pc den dene, zaten pc den deneyip hata alıyorsan aklıma başka birşey gelmiyor ama resmi png ye çevirip dene her ne kadar alakası olmasa da bazen saçma durumlar olabiliyor.
Daha önce 2-3 pc ve 2-3 farklı telefondan da denemiştim ama ios cihazdan denememiştim. Geçtiğimiz gün ios cihazla denedim ve resmi yükleyebildim. Hala dönüş yapılmadı ama en azından kimliğimi onlara ilettim.



- - - Güncellendi - - -

Çok şükür ios cihazdan kimliğimi gönderebildim ve yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra hesabım açıldı. :) Bu tarz bir şey başına gelen arkadaş varsa facebook hesabın kilitlendi ekranında telefonu sallayarak sorun bildire tıklayıp sorunu bildirebilir. Hesabım ne yaptım da açıldı bilmiyorum ama her yolu denemenizde fayda var şimdiden size büyük kolaylıklar dilerim iyi günler.
 
Geri
Üst