Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar son düzenlediklerime bir bakın beğeniliyorsa ve kullanılacaksa devam edeyim yok kullanılmayacaksa boşuna devam etmeyeceğim. Ayrıca arkadaşlar mükemmeli en iyisini kimse elde edemez, görüşler kişilere göre görecelidir farklılıklar olabilir.
image
yenileri çok daha güzel olmuş şu arkaplanda da anlaşabilirsen bunları kullanırız ^^ ne bileyim böyle yuvarlak köşeler yerine daha keskin sivri birşeyler denenebilir mesela sol üst köşe ve sağ alt köşe kesilmiş gibi diğer köşeler ise düz olarak dursun veya bu tarz birşey oval köşeler güzel durmuyor.
çok güzel olmuş
gerçekten 2.ciler çok güzel olmuş:-x
KaRuN, mükemmeli elde edemez diye bişi yok elde etmişsin sen, ümit abi oval olmasın köşeler diyor, onları dik açılı yaparsak yani ( değil de [ , arka plan da güzel aslında bence ama çizgiler müthiş olmuş mükemmel bi iş çıkmış ortaya, eline sağlık tekrar kullanılsın bunlar bence..
Aklıma bişey geldi ama bilmem sevilirmi
Şimdi biz %80 sro ile ilgili bir siteyiz ya. Modların fln yanına sro mobları konulabilir. Örneğin Adminin yanına ( görülebilecek kadar ) Lord yarkan veya roc fln konur. Yeni üyenin yanına Manyang ve ya movia konur
Sadece fikir
Sağolasın.
nasıl bir çalışmam bu böle anlamış diilim hala bakıyorum ama kendinede biraz haksızlık ettigin kanısındayım.süper ötesi olmuş.
''birde bana özel bir amblem olsa daha güzel olur nede olsa onca yıllık TRANCE tutkunuyum :haha''
Arkadaşlar son düzenlediklerime bir bakın beğeniliyorsa ve kullanılacaksa devam edeyim yok kullanılmayacaksa boşuna devam etmeyeceğim. Ayrıca arkadaşlar mükemmeli en iyisini kimse elde edemez, görüşler kişilere göre görecelidir farklılıklar olabilir.
image
ümit abi değiştir artık şu iconları renk gelsin biraz siteye :rbk:
Ellerine sağlık. Fakat birşey istiycem ümit abi, şimdi bütün yöneticilere ayrı ayrı iconlar oldu. Şu adımızın altında moderatör,gmod,Yönetici yazcağına, sadece yönetim olsun. Alt alta iki kere moderatör hoş gözükmüyor bence.
Süper olmuş eline sağlık Moderator olanı çok beğendim
Ümit gelsin de değiştirsin artık