• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Forum Rank İconları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaRuN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sanada gelmiş. zuhahah mutlu oldum:D

Yanlız bi sorun var aileden rütbeleriyle uyumlu olmadı bunlar.

Aileden rütbesine farklı bir rank hazırlanıyor bunlarla uyumlu olarak...

Bu arada yeni portal noldu ümit abi, yalan oldu yav :D

Yapan arkadaşla hergün kavga ediyoruz hep bir yerlerde sorun çıkıyor ve iş uzuyor bana ayın 27 sine söz vermişti en son kavgamızda yani bugün... 1-2 saat önce aradım site bitti dedi yanlız 1-2 günlük test edilmesi gerekiyor dedi bakalım ne olacak :)

Eskisine alışmıştık sade iyidi :D Buna da alışırız artık (umarım )

Yenilik iyidir :)

Yapan arkadaşla hergün kavga ediyoruz hep bir yerlerde sorun çıkıyor ve iş uzuyor bana ayın 27 sine söz vermişti en son kavgamızda yani bugün... 1-2 saat önce aradım site bitti dedi yanlız 1-2 günlük test edilmesi gerekiyor dedi bakalım ne olacak :)

Yenilik iyidir :)

kavgacı abim benim :D

wbhwrpzb.jpg

Valla en son kavgada herifi elime geçirseydim Jet Li 'den dayak yemişten daha beter ederdim onu çok fena sinirlenmiştim :D

KaRuN'nunda , Ümit abi seninde eline sağlık gayet şık ve ilgi çekici olmuş.

Deneme Modun Altına : Yardımcı Görevli
Moderatörün altına : Bölüm Görevlisi
Global Moderatörün Altına : Forum Yöneticisi yada Forum Editörü
Yöneticilerin Altına : Genel Yönetici

Yazılsa daha güzel olur bence

Deneme Modun Altına : Yardımcı Görevli
Moderatörün altına : Bölüm Görevlisi
Global Moderatörün Altına : Forum Yöneticisi
Yöneticilerin Altına : Genel Yönetici

Yazılsa daha güzel olur bence

onları geçte senin altına ne yazacaz sürekli değiştiriyorsun :D

Ümit Abi bence şu "Forum Görevlisi, Yönetici, Kurucu vs." Bu yazılar kırmızı olsayıdı daha iyi olurdu daha canlı olurdu.

Geri