Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii yok öyle bir şey Sektör genel olarak karşılar bkz. hizmet sektörü, eğitim sektörü, oyun sektörü vs.firma sektörün türkçesi zaten
Herşey volftim için
SAKIN İZLEMEYİN BEYLER EKRANA YUMRUK ATABİLİRSİNİZ
csyi ezer demiş orda bittim ben
Herşey volftim için
SAKIN İZLEMEYİN BEYLER EKRANA YUMRUK ATABİLİRSİNİZ
abi böyle bi oyun olurmu allah aşkına ulan joygame direk parayı verin biz size hile açalım demiş
velete bak parayla ezmis milleti resmen biz oynarken o uluma sesini duymak yetenek istiyordu.abi böyle bi oyun olurmu allah aşkına ulan joygame direk parayı verin biz size hile açalım demiş
Allah kurtarsın kardeş :aglahırs yaptım 2.5yıldır char rütbe almıyordu albay yapayım dedim az kaldı
Notyunu yeteneğiyle oynayan kalmamış sırf para işin kötü yanı para verenlerde oyunu bilmiyor
Eskiden bayağı bağımlıydım wolfteam'a. Ses sistemim sağolsun insan ve kurt seslerini takip ederek akardım oyunda. Ancak bu özel mözel versiyonlar ve veletler oyuna doluştu. Adamın yerini bakmadan buluyorum diye küfürle birlikte hile iftiraları yedim o çocuklardan. Kafayı yiyince geçen sene bıraktım. 1 ay önce tekrar başlayayım dedim daha da beter olmuş lan. :agla
Bu oyunda en büyük hile ''Parayı veren düdüğü çalar.'' Eskiden para versen bile eşitlik vardı şimdi abartmışlar. Sırf eşek gibi para yatırdı diye kendini bir şey sanıp benim gibi temel setlilere ölünce deliren çocuklar var oyunda. :hfy:
hırs yaptım 2.5yıldır char rütbe almıyordu albay yapayım dedim az kaldı
Notyunu yeteneğiyle oynayan kalmamış sırf para işin kötü yanı para verenlerde oyunu bilmiyor
KD benim emekli yüzbaşı ile aynı la.hırs yaptım 2.5yıldır char rütbe almıyordu albay yapayım dedim az kaldı
Biz boşuna mı westte kaldık Biliyorduk birgün bunun olacağınıKD benim emekli yüzbaşı ile aynı la.
O değilde bu veletler LoL'e kaymaya başladı. Türkiye'de oynanmaz oldu oyun.