Yamaha, İbanez felan düşünmüştüm ama biraz yüksekmiş onlarAz önce saydıklarım 60-150 lira arasında değişiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yamaha, İbanez felan düşünmüştüm ama biraz yüksekmiş onlarAz önce saydıklarım 60-150 lira arasında değişiyor
Yamaha, İbanez felan düşünmüştüm ama biraz yüksekmiş onlar
Barcelona beğendim, 190 lira fiyatıda uygun ve önerdilerde. Bide valencia bakıyorum bakalım.İlk elektro gitarım Ibanez Gax 30, yanılmıyorsam 2 sene içerisinde tonlar kaymaya başlamıştı. O yüzden şeyapmıyorum pek, les paulun keman kasa gitarlarına hastayım aldım bir tane memnunum öneririm ^^
Klasik gitar olarak hangi marka veya hangi model gitar öneriyorsunuz peki ? Akustiğin sesi daha çekici, ritimler daha güzel atılır diyorlar. Düşünceniz nedir ?
Klasik gitar olarak önerebileceğiniz marka veya modeller nelerdir peki? Böyle orta fiyatlarda olan, kalitesi yüksek ?
Akustiğin sesi daha çekici, ritimler daha güzel atılır diyorlar. Düşünceniz nedir ?
Öyle tabide, daha başlangıç olarak klasiği uygun gördüm, bu konuda düşüncen nedir ?
Valencıa cg170 alabilirsin ben onu kullandım kaliteli dir 200 lira civarındaydı zamanında ama şu sıralar hiç bilmiyorum ayrıca amfi ile kullanmak istersen aynı gitarın elektroklasik versiyonuda var. ve akustik gitarın sesi tınısı klasik gitarınkinden herzaman daha güzeldir.
Öyle tabide, daha başlangıç olarak klasiği uygun gördüm, bu konuda düşüncen nedir ?
olabilir klasik çaldıkdan sonra akustik gitara geçersen hiç sıkıntı yaşamazsın sadece kendini penaya alıştırman gerekir.
İşte yukardada belirttim, böyle gökhan türkmen tarzı, kazım koyuncu, efulim tarzı fazla hareketli olmayan tarzlar.Klasik gitar ile kurs aldığında pena ile eğitim verilir zaten, önemli olan onun ne tarz çalacağı ona göre pratiklerini parmak veya pena ile yapabilir diye düşünüyorum
İşte yukardada belirttim, böyle gökhan türkmen tarzı, kazım koyuncu, efulim tarzı fazla hareketli olmayan tarzlar.
Yani öğrendikten sonra neden olmasın.Ben görürüm birkaç sene içinde elektro gitarı eline alınca hareketsiz parçaları ^_^
aslına bakarsan klasik gitarla pena eğitimi vermiyor eğitmenler, hiçbir şekilde klasik gitarla pena kullanılmıyor çünki. kendini alıştırmak adına parmakla yapdıgı pratikleri penaylada tekrarlıyabilir ama yeni öğrenen biri için bu biraz zorlayıcı olur ben akustik gitara geçiş yapmadan pena kullanılmaması taraftarıyım.Klasik gitar ile kurs aldığında pena ile eğitim verilir zaten, önemli olan onun ne tarz çalacağı ona göre pratiklerini parmak veya pena ile yapabilir diye düşünüyorum
Evdekiler sadece 0 alıyor, 2. ele karşı bizimkiler.Erinç elimde 15 günlük kullanılmış var istersen satabilirim sana uygun fiyata.
Marka: Valencia
Evdekiler sadece 0 alıyor, 2. ele karşı bizimkiler.
Benden yana sıkıntı yokda, işte onları ikna edemiyorum.
Parayı ben vercek olsam eyvalahta, parayı onlar verecek o yüzden o iş yaş. :hahaAramızda kalır ispis