NR1
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 4 Tem 2014
- Puanı
- 31
kick boxun temelini öğrenip kendi ekipmanlarımla çalışamazmıyım kum torbası vs ?
İş yerindeyim,1 saate eve geçip biraz daha detaylı bilgi vereceğim genel olarak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kick boxun temelini öğrenip kendi ekipmanlarımla çalışamazmıyım kum torbası vs ?
çalışırsın ama bi salonda çalışmış gibi olmassın salonda daha çok geliştirirsin kendini spanik yapman gerek yani karşılıklı maç yapman lazım kum torbası alıp eve yada başka yere çalışırsın ama bi salonda çalışmış kadar bence olmaz kendimden biliyorumkick boxun temelini öğrenip kendi ekipmanlarımla çalışamazmıyım kum torbası vs ?
2 sini nasıl yürütüyon haftada 3 gün body 3 gün box olsa vücut ne zaman dinlenecek acaba ?Zamanında bende düşünmüştüm ama sana önerim ; 3Ay Fitness'a git ondan sonra yazılırsan 2sini birden yürütürsün. Ama Fitness gitmeden gidersen hem sakatlanma riskin var hemde Vücut şekil almadan gitmeni önermem. 3 Ay sık dişini, sıkarsan daha iyi olur çünkü.
2 sini nasıl yürütüyon haftada 3 gün body 3 gün box olsa vücut ne zaman dinlenecek acaba ?
bazıları öyle arkadaşlar ben zayıflamak istyorm :SS:.s sabah body öğlen fitness akşamda kardiyo ypcm sizce kç güne zyflarım :S xd
kaslar gelişmez zaten :d
bazıları öyle arkadaşlar ben zayıflamak istyorm :SS:.s sabah body öğlen fitness akşamda kardiyo ypcm sizce kç güne zyflarım :S xd
ooo sen biliyon yakışıklı atsana kaslı vücudundan bi resim
Bi insan vücut geliştirmeye başlıcaksa herşeyi ayrıntısına kadar öğrenmesi lazım yani kasın gelişmesi için antreman yapılır antremanda kaslar yırtılır zarar görür aldığın besinlerle ve dinlenme aşamasında kaslar iyileşir ve genişlediği için büyür :d
dasaksz okul zamanı yapılmıyo salon yok bide bütçe yok söylemiştim daha önce :d sen at kaslı fotolarını fitnessmi ne yapıyodun :dooo sen biliyon yakışıklı atsana kaslı vücudundan bi resim
dasaksız mı yazdın la sen oraya
dasaksz okul zamanı yapılmıyo salon yok bide bütçe yok söylemiştim daha önce :d sen at kaslı fotolarını fitnessmi ne yapıyodun :d
1.83 boyun var 67 kiloymussun göbegin yaglı olamaz senin ayrıca eğer fitness a baslarsan büyük ihtimalle ordaki hocan sana protein falan vermez karbonhidrat verir cünkü kilo alman gerek bence bi kac ay git hem 3-5 kilo al zaten kilo alırken aynı zamanda calısıcagın icin o kilolar yag olarak degilde kas olarak dönücektir sana ondan sonrada boksa baslarsın
Gidersin ama ağır olur kendine güveniyosan git bence
dasaksız mı yazdın la sen oraya