Birkaç yakın arkadaşımı da zar zor başlattım, şimdi teşekkür ediyorlar.Bende senin gibi sıkı dizi takipçisiyim 'Wenes ' sayesinde Person Of İnterest' e başladım hastalık oldu 10 numara dizidir
Gerçekten tavsiye, güzel bir polisiye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birkaç yakın arkadaşımı da zar zor başlattım, şimdi teşekkür ediyorlar.Bende senin gibi sıkı dizi takipçisiyim 'Wenes ' sayesinde Person Of İnterest' e başladım hastalık oldu 10 numara dizidir
O çizgiromanlardan haberim yok bilmiorum, korranın 2. sezon çıkacak belki çıkmıştır bile bakmadım. Bunda da kitaplar var ateş hava su toprakÖyle ama, the last airbender ve legend of korra arasında geçen olayları anlatan çizgi romanlar var.
The Promise ve The Search, bunları okuyunca olaylar daha bi bağlanıyor.Zaten korra tek sezon bitiyo hemen
O çizgiromanlardan haberim yok bilmiorum, korranın 2. sezon çıkacak belki çıkmıştır bile bakmadım. Bunda da kitaplar var ateş hava su toprak
Daha önce bir kere çizgi roman okudum oda örümcek adam1 di,sanal değil tabi Eğer dediğin kadar sarıyorsa ö.mye fırlat bakarım bi araYa korranın 2.sezonu çıksa keşke. Hazır aklıma getirdin bakayım biraz
Şu çizgi romanları okumanı tavsiye ederim çok zamanını almaz. Bende mevcut upload edebilirim. Zaten The Search(Arayış) hala devam ediyor, temmuz veya haziranda ikinci sayısı çıkıcak.
Daha önce bir kere çizgi roman okudum oda örümcek adam1 di,sanal değil tabi Eğer dediğin kadar sarıyorsa ö.mye fırlat bakarım bi ara
haha Doğru söylüyosun bu korranın ilk başlangıcında bi kopukluk vardı bakayım ç-romana olmadı tekrar devam ederm korraya.Aang var işin içinde o yüzden sarıyor bence Ama the last airbender ile korrayı birbirine bağlıyor işte bunlar. Özellikle the last airbenderin bitiminden sonrası falan. Neyse ben atıyorum sen bakarsın işine gelirse
oha enes gelmiş :SRevolution,Da Vinci's Demons,Vikings özellikle önerebileceğim diziler
oha enes gelmiş :S
olm kızlara yüz vermiyormuşsun atakan diyor ayıp ediyon bak
niye sen sünnet olmadınmı olm herkesinki açık ?
Olm benim başım bağlı .DD:
niye sen sünnet olmadınmı olm herkesinki açık ?
değişmem değişemem
Caner yine aynı caner Tamam konunun amacını saptırma şimdi