-FastLane
Black Pearl
build çok kötü
Problem?
ashe alacaklara build önerim: Doran's Blade>Berserker Graves>Phantom Dancer(ilk önce partları)>infinity Edge>The Blood Thirster>Black Cleaver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
build çok kötü
Problem?
urgot gibi bişey pek sevmedim görüntüsünübeyler yeni hero gelcekmiş keşke paramı harcamasaydım güzel bişeye benziyo
build çok kötü
ashe alacaklara build önerim: Doran's Blade>Berserker Graves>Phantom Dancer(ilk önce partları)>infinity Edge>The Blood Thirster>Black Cleaver
söylediğinden tek kelime bişey anlamadım ama bende 4aylık lol oyuncusuyum hiçbir hero ile maç boyunca o skoru yapmadımdikkat etmediğin bişey var birbuçuk yıllık lol oyuncusuyum ben ashe ile jungle
tam troll jungle ölüm gang paha biçilemez ha bide maçı kazandık troll4fun
söylediğinden tek kelime bişey anlamadım ama bende 4aylık lol oyuncusuyum hiçbir hero ile maç boyunca o skoru yapmadım
söylediğinden tek kelime bişey anlamadım ama bende 4aylık lol oyuncusuyum hiçbir hero ile maç boyunca o skoru yapmadım
jungle yapanlarada uyuz oluyorum saten hep onların yüzünden kaybediyoruz bu rusların alayı trollcü ben 35kill yapıyorum adamlar takımı umursamadan ezik ezik jungle yapıyo bide öldürseler
jungle yapanlarada uyuz oluyorum saten hep onların yüzünden kaybediyoruz bu rusların alayı trollcü ben 35kill yapıyorum adamlar takımı umursamadan ezik ezik jungle yapıyo bide öldürseler
adamına bağlı tamamen ya çok güzel,efendi oynayanıda var illetide var serverlar yeni ayrıldığında olmuştu bir olay. karşı takımımda 3 alman var bizim takımda 2 alman. bizde 2 Türküz. Ülkeleri söylüyoruz. biz Türküz dedik. bi baktım karşı takımdaki 3 alman bize küfür etti. adamlar 40 dakka boyunca sözlü tacizde bulundular. bizim takımdakiler ise onlara susmasını söyledi sadece maç bitti bizim takımdaki almanlar ile güzelce konuştuk vedalaştık adamlarda rapor etti spamdan. yani bi milleti kötülemenin anlamı yok bakın son turnuvaya kazanan M5
beyler yeni hero gelcekmiş keşke paramı harcamasaydım güzel bişeye benziyo
hacı ilgilenmiyosun ki sürekli afksın
Bizde ps biliyoruz diye geçiniyoruz herifin yaptığına bak ^^
Burda baya lol oynayan varmış ya ^^ Hani serverdasınız bana ulaşsın bi kaç kişi takım kurucam yada bi takımı HunterGaming bünyesine alıcam .
By_RecLast@hotmail.com msn adresim. reclast67 skype adım eklerseniz konuşuruz
Shayvana aldım gerçekten 10 numara jungle herosu herkeze tavsiye ederim.