esatceza
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 23 Nis 2009
- Puanı
- 10
ne yaptıysam olmadı.eski sürümleri dll injector le crack denemesi başka editli botları denedim gene login olmadı.ne yapacağız gençler. ??ff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Layn noliyi charlar durdu hotanda isyan var
aha borucuda geldi.
Netcez simdi 2 gün beklıcez mı
dostum bunlar boş laf vsro bitmez hiç bir şekilde yapılan açıkların bedelini ödüyo joymax mbot olmassa çıkar 2 güne birisi yeni bot kodlar yani bu konuşmalar boş isroya 6 7 senesini veren ve milyarlar harcayan biri olarak üzücü bişey ama küçük hatalar büyük sonuçlar doğuruyo işteNe yalan söyleyeyim mBot olmazsa vsro'lara bye bye, aslında yapılmamasını çok isterim çünkü vsro'lar silkroad'ı öldürdü ve bence inşallah'da yapılamalı. Artık asıl silkroad'ı oynamak istiyoruz ecsro files'ler jsro files'ler blackrogue files'ler gibi vsro silkroadı her zaman öldürdü ve mbot oldukca öldürmeye devam ediyordu inşallah yenisi cracklenmez. ^^
pvp serverlarda izin verildiğine göre yasaldır ona bakarsan pvp serverlarda joymaxdan çalıntı ama millet oynuyor.Su mbot'u cracklemek günah vs. diyenlere sesleniyorum ;
Mbot yasal bir program mi bir kere ? Mbot gibi bot,exploit programlar yasal değildir.O yüzden tepe tepe kullanmak lazim benim düsüncem crackleri de
Mbot Crack'e laf eden de kullanıyor etmeyende sonuçta ..