• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Minecraft için...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Forzare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Forzare

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
2 Şub 2012
Puanı
17
Forumda sanırım artık Minecraft oynayan vardır.Pazar günüde adam akıllı mikrofonlu kulaklık alıyorum bir arkadaş 2 veya 3 kişilik server açsada oynasak ?
Birde Minecraft bölümü ekleyin yav isyan :(

Oynarız :D ben ve 1 kişi daha gelir Proplayer , başka bir arkadaşım daha var 3 kişi geliriz :D ayrıca zaten konu açmıştım ama net bir cevap gelmemişti ilgi yok fazla bu sitede :)

Oynarız :D ben ve 1 kişi daha gelir Proplayer , başka bir arkadaşım daha var 3 kişi geliriz :D ayrıca zaten konu açmıştım ama net bir cevap gelmemişti ilgi yok fazla bu sitede :)
Olsa süper olur :D harita felanda oynarız intarnetten bulup.Ama en önemlisi Minecraft bölümünün açılması.

Artık isro oynayan da kalmadı fazla anca private serverler için giriliyor veya off topic için :D
Artık off-topic bazende diğer taraflar için giriyorum.isro zaten çok kalmadı herkes pvp serverlere geçiyorda bide admin niye bizim sesimizi duymuyor :( Niye bizim Minecraft bölümümüz yok :(

----------

Bide hangisini önerirsiniz
1-Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
2-Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
Hangisi para önemli değil.

Tabikide pahalı olan.
Diğerine göre daha iyi gelir ben bunu öneririm.
Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji

Bu arada biriniz server açsın bakarsınız çoğu kişi gelir. :'(

Bu arada MineCraft ne olduğunu bilmeyenler için >>> https://www.maxigamerz.com/f167/minecraft-178767/

Ben serverı açarım web camin miciyle de idare ederim bi kere server kurdum maxigame için 5 kişilik full çekti 0 lag :D

Oyun nasıl birşey tam olarak açıklayan olursa sunucuya kurabilirim oyuncu sayısı yüksek olursa eğer

Aynı laf yine :D merak etme en az 7-8 kişi gelir ve yeterli zaten
Onuda geç öğretiriz istemezlerse zorla oynatırız :D

----------

Oyun nasıl birşey tam olarak açıklayan olursa sunucuya kurabilirim oyuncu sayısı yüksek olursa eğer
Oyun karelerden oluşuyor herşey crafting sistemine bağlu odun=ahşap,ahşap=çubuk, çubuk+taş=taştan kazma gibi ama videolar izleyerek daha iyi anlatılır
Minecraft rehberi bolum 1- Ilk gece hayatta kalmak - YouTube bu ve devam videolarını izleyerek dahada bilgilendim ben.

Minecraft önemli oyun eleştirmenleri ve sitelerinden olumlu cevaplar almıştır ve yüksek oranda satış gerçekleştirmiştir. Minecraft, Ekim 2010 itibariyle 9,300,000 kullanıcıyı geçmiş ve 2,500,000 üstünde satış gerçekleştirmiştir. Eylül 2010'da Minecraft, "bedavaya oyna" hafta sonu etkinliğini bitirdikten sonra 24 saat içinde 25,000 satış yapmıştır.
Oyuna 20 Şubat 2012 tarihi itibariyle, 22,600,000'dan fazla kişi kaydolmuş, 5,000,000'dan fazla kullanıcı da oyunu satın almıştır

Oyunda herşey kutulardan yapmışlar. Sadece sınırlı olan hayal gücün oyunu 1 gün oyna bize hak verirsin. :'(

Minecraft önemli oyun eleştirmenleri ve sitelerinden olumlu cevaplar almıştır ve yüksek oranda satış gerçekleştirmiştir. Minecraft, Ekim 2010 itibariyle 9,300,000 kullanıcıyı geçmiş ve 2,500,000 üstünde satış gerçekleştirmiştir. Eylül 2010'da Minecraft, "bedavaya oyna" hafta sonu etkinliğini bitirdikten sonra 24 saat içinde 25,000 satış yapmıştır.
Oyuna 20 Şubat 2012 tarihi itibariyle, 22,600,000'dan fazla kişi kaydolmuş, 5,000,000'dan fazla kullanıcı da oyunu satın almıştır

Oyunda herşey kutulardan yapmışlar. Sadece sınırlı olan hayal gücün oyunu 1 gün oyna bize hak verirsin. :'(

Aynen multi oynıyınca daha çok sarıyor ve map bulursak süper zevkli olur bu arada pro msnye gel bişey söylicem

Hemde siz siz olun hile kullanmayın.

512 mb ekran kartım var ama bu oyun çok kasıyor 30 dk geçtikten sonra ne yapmalıyım :(güncel ekran kartım

Geri