• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Minecraft için...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Forzare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Artık off-topic bazende diğer taraflar için giriyorum.isro zaten çok kalmadı herkes pvp serverlere geçiyorda bide admin niye bizim sesimizi duymuyor :( Niye bizim Minecraft bölümümüz yok :(

----------

Bide hangisini önerirsiniz
1-Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
2-Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
Hangisi para önemli değil.
Bence sırf minecraft için alacaksan o kadar para verme En ucuz PHILIPS SHM-1900 MİKROFONLU KULAKLIK fiyatları 5 farklı fiyat cimri.com'da bunu al derim

ya ben o verdiğiniz 1. bölüm videosunu izledim crafting masasıda oduunlardantahta yaptım, sonra 2 tahta üst üst koyup sope yaptım ama sonra 3 tahta yan yana koyunca wooden pickaxe olmuyor nasıl yapıcam onu?

tamam saol baktım 2 de sopa koycakmışım :D

şimdi ben kömür de bulamıyoruım gece olunca ev yapamadım torch olmayınca sonra örümcekler geliyor yiyor beni :D

Geri