• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Minecraft için...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Forzare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayın 15 inden sonra kurayım bir server dosyalar kimde var ve kurulumda kim yardımcı olur gerekirse forum bile kurarız server için ö.m. ile iletişime geçerlerse seviniriz

Oyunu buradan indirebilirsiniz saten 50 mb. Oyun 1.1v oyunu yükleyip açtığınızda Nick Name in altında Force Update olacak ona tıklayarak girerseniz oyunu günceller.
Bırak onları intarnetten 1.2.3 indir hemen hemen bütün şeyler onda texture vs. Bide adam gibi kasmıyacak bi texture pack önersene (orjinal hariç).

Son düzenleme:
benim versiyon 1.1 galiba yenisi nerden indircem?

bide o dediğin ayarı bulamadım

ya 1.1 i girerken "Force update" diye biyer var orayı tıkla öyle enter de o 1.2.4 e uplıcak ozaman kasmaz 1.1 çok kasıyor biliyorum :)

----------

Bırak onları intarnetten 1.2.3 indir hemen hemen bütün şeyler onda texture vs. Bide adam gibi kasmıyacak bi texture pack önersene (orjinal hariç).

Alıntındaki minecraft linkini editle wareze giriyor

Bence boş iş hadi heyecanlı bir oyun olsa counter gibi filan neyse de gerek yok o kadar:D

Bende var :D
.(nokta) :D

----------

Bence boş iş hadi heyecanlı bir oyun olsa counter gibi filan neyse de gerek yok o kadar:D
Konuşma..
-Hadi len zırh silah alın caveye dalıyoz
-Bi dakka bekle wc ye gidiyim
-Hadi Bismillah
-hss Creeper var lan kaçın
-öldüm lan öldüm!
-iyi halt ettin
-Len lava düştüm
-A aa aarkamdaa
-Noldu ?
-Ejderha varr **** **** aaaa
gibi olabilir ?

Noktana her neyse gel Negative bir hamachi server açayım oynuyalım 1 saat.

MaxigameMC1
1

Şimdilik bi server açtım mapte spellbound caves denemelik sadece.Hamachili oda adı MaxiCraft1,4,5,6,7 şifre yok ip 5.216.100.19

Geri