Ekran kartı önemli değil ram önemli ve ayarlardan bakış açısını kısa yaparsan donmaz ama 1.2.4 de gerekmiyor fazla benim 1gb ram var donmadan oynuyorum ..
benim versiyon 1.1 galiba yenisi nerden indircem?
bide o dediğin ayarı bulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekran kartı önemli değil ram önemli ve ayarlardan bakış açısını kısa yaparsan donmaz ama 1.2.4 de gerekmiyor fazla benim 1gb ram var donmadan oynuyorum ..
Bırak onları intarnetten 1.2.3 indir hemen hemen bütün şeyler onda texture vs. Bide adam gibi kasmıyacak bi texture pack önersene (orjinal hariç).
Oyunu buradan indirebilirsiniz saten 50 mb. Oyun 1.1v oyunu yükleyip açtığınızda Nick Name in altında Force Update olacak ona tıklayarak girerseniz oyunu günceller.
benim versiyon 1.1 galiba yenisi nerden indircem?
bide o dediğin ayarı bulamadım
Bırak onları intarnetten 1.2.3 indir hemen hemen bütün şeyler onda texture vs. Bide adam gibi kasmıyacak bi texture pack önersene (orjinal hariç).
Peki ya sunucu dosyaları
Oyunu buradan indirebilirsiniz saten 50 mb. Oyun 1.1v oyunu yükleyip açtığınızda Nick Name in altında Force Update olacak ona tıklayarak girerseniz oyunu günceller.
Peki ya sunucu dosyaları
[CTM][Collection] Vechs' SUPER HOSTILE Series - Minecraft Forum Burdan bi bölüm seçin bu adamın maplari çok zevkli ^_^
Yarın oynarız bi team speak kullanmayı öğreniyim iyice oynarız.
Sen bir hamachi ağ aç buraya yazsana child
Yarın oynarız bi team speak kullanmayı öğreniyim iyice oynarız.
Sesli konuşmakda güzel olur ondan demiştimTamam da team speak ne alaka oyunda chat yok mu ?
Sesli konuşmakda güzel olur ondan demiştim
Bence boş iş hadi heyecanlı bir oyun olsa counter gibi filan neyse de gerek yok o kadar
Sesli konuşmakda güzel olur ondan demiştim
Bende var
Sanki forumda herkesde mikrofon varda
.(nokta)Bence boş iş hadi heyecanlı bir oyun olsa counter gibi filan neyse de gerek yok o kadar
Bende var
Konuşma..Bence boş iş hadi heyecanlı bir oyun olsa counter gibi filan neyse de gerek yok o kadar