Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu lag değil beyler swde biri öldü galiba
hayır ben anlamıyorum joysro filan 2k adam var sadece biraz lag var ama kapanmıyor sizin swleriniz devamlı niye kapanıyor stabil değil ? :/ çok merak ediyorum o yüzden oyuncu toplayamıyosunuz
hayır ben anlamıyorum joysro filan 2k adam var sadece biraz lag var ama kapanmıyor sizin swleriniz devamlı niye kapanıyor stabil değil ? :/ çok merak ediyorum o yüzden oyuncu toplayamıyosunuz
milyonlarca üyesi olan facebook u , bu oyunla aynı keseye mi koyuyorsun ?Onların yüzünden değilki. Adamlar saldırı yapmasa bunlar olmayacak. Şimdi diyeceksiniz, koruma yok :haha Peki facebook'a saldı yaptıklarında neden birşey demiyorsunuz ^^
Onların yüzünden değilki. Adamlar saldırı yapmasa bunlar olmayacak. Şimdi diyeceksiniz, koruma yok :haha Peki facebook'a saldı yaptıklarında neden birşey demiyorsunuz ^^
fail .Onların yüzünden değilki. Adamlar saldırı yapmasa bunlar olmayacak. Şimdi diyeceksiniz, koruma yok :haha Peki facebook'a saldı yaptıklarında neden birşey demiyorsunuz ^^
milyonlarca üyesi olan facebook u , bu oyunla aynı keseye mi koyuyorsun ?
Millet tek başına server açar 0 lag 0 bug herşey tamam player bulamaz burda player var oyunda iş yok
Adam haklı
servera saldırı var belliki diyeceksinki joysroya yokmu sanki onada vardır tabi ama firewall güçlüdür onun belliki nautilusun firewallı emin önünden almışlar
http://sharebit.net/wp-content/uploads/DDoS1.jpg
Katılıyorum.Bi bilgilendirme olsa hiç fena olmaz.