Embriyo
Aileden
Sonunda geldim beyler. :hsml:
Hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonunda geldim beyler. :hsml:
oda iyi ben sadece formattan sonra pcye kuracağım oyunların setup dosyalarını almaya kalktım 180gb tuttu sadece c formatı attım harici hdd aldığım zaman komple c d formatı atarım :dnc:Yarın format atıcam format sonrası dosyaları bir topladım 25-30 gb tuttu.
Heryerden söylettirdin la,yine tekrardan hayırlı olsunBeyler sonunda aldım ekran kartımı Sapphire Ati Radeon HD5570 ddr3 1 gb 128 bit mutluyum.
Heryerden söylettirdin la,yine tekrardan hayırlı olsun
Herkese selam olsun.
Hayırlı olsun muhterem ^^Beyler sonunda aldım ekran kartımı Sapphire Ati Radeon HD5570 ddr3 1 gb 128 bit mutluyum.
olmazmı barışHop.Kimse yok mu?
yani ne zaman sorsan anime izliyor oluyorum sanırım animeden başka bildiği bir şey yok bu kayanın demişsindirSormam hataydı sanırım.Bende jobwar yapıyordum hepsini kesince sarmadı tabi,sıkıldım.(Az hava atayım.)
Uzak dur buradan.Ay benim cicişlerim burdaymış :hsml:
sıkıntını gidermek içinmi kullanıyorsun len beni açık söyleyim barış narutodan ben bile soğudum sana öyle demem normal area no kishi diye devam eden bir anime var futbol konulu izle hoşuna giderse devam edersin bende şuan onu indiriyorum zaten istersen konusunu açayım :drunksSen benim hevesimi kırdın len.Ben biraz daha trader arayayım sıkıntı bastı yine.Kesebilen yok ama napalım ah şu sıkıntı.Havamıda attım,oh.
Uzak dur buradan.