Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanka 1 Yıldır Buların Planları Var Devamsızlık Diz Boyu Olduğuzam Gece 1 lere Kadar Oturduk Yine Bişeyler Yapamadık Yaparız Yine Gece 1-2 Otururuz Senin Kafa Şişiririz Kafana TakmaKanka İkimizinde ne Yapacağı Belli Radyo Kurabiliriz Prevete server Kurabiliriz Yani Çok İş varr
O Kadar Okudum Bu Yaşımdayım Kendi Rekorumu Kırıyom Artık 1 DK Da Son Rekor 257 Kelimeydi Sanki 1 Ayda Dünya Klasikleri Bitti Kopmuşum Ben Ya Sen Uygulama Konusunda Şüphe Etme Bende Pek Etmiyomda Kendimize Fazla Güvenmiyelim Ya Bir Duvara Toslarsak O Zaman Ne Olacak Ayağa Kalmak Biraz Zor Olacaktır
Yeterkı Toslayacak Duvar çıksın karsıma Çarpdıkdan sonra duvarada hasar veririz
EEEE Knk Yapacak Başka Bişi Yok Boş Boş Oturacağımıza Bunları Yapak
Duvar Aramak Yerine Toslayacağın Duvarı Kendin Örsen Daha Sağlam Olur Söylemek İstediğimi Anlamışsındır Umarım
Anlamadım
Edit :Saçma cümle geldi açıklarmısn
Millet Okulların Bitmesi Benim Açımdan Çok İyi Olacak Biliryor Musunuz Okuldan Kaçıp Kaçıp Silkroad Oynamaktan 19.5 Gün Devamsızlık Raporlu Olarak 20 Gün Doldurdum Yarım Gün Dahi Okula Gitmesem Tmdır O Yüzde Tenefüste Boş Derste Öğlen Arasında Pencerede Geçiyorum Kop Kop Kızları Bile Pencereden İzliyom Yaz Gelsin Bakalım İçerde Duracam 2 Dk