Embriyo
Aileden
örneğin lol un 23 bin izleyicisi var ken dota 2 6 bin
lol den herhangi bir streamı acarsan küçük cocukların oynamadığını ve kolay bir oyun olmadığını görüceksin.
dotadan kolay olduğunu herkes biliyor ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
örneğin lol un 23 bin izleyicisi var ken dota 2 6 bin
lol den herhangi bir streamı acarsan küçük cocukların oynamadığını ve kolay bir oyun olmadığını görüceksin.
dotadan kolay olduğunu herkes biliyor ama
o yüzdenmi lol şu anda en çok oynanan oyun? ayrıca riot hep oyuna şampiyon geritiyor.
şimdi bu muhabbeti almış başını gitmiş öncelikle lol ün neden çıktığını biliyoruz dota 1 zamanında map hack vs vs hileler uçmuştu ve güncelleme yapmayı da kestiler bi süre sonra lol bu zamanlarda çıktı güvenliği sağlam temiz bir oyun kısmen dotaya benzerliği var. Ama dota oynanması daha zor bir oyun bu tartışılmaz. İstenildiği an b çekilmiyor ki lanede kıstırıldığın zaman kaçış ihtimalin çok zor gem almak zorunda kalıyorsun full item olamıyorsun bu yüzden invis champ olunca adam rikimaru ile totem görevi görüyor bazen dota 2 key muhabbeti olduğu için dota 1 bırakanların çoğu geçemedi dota 2 ye dota 1 de de çok ezik vardı kafasına göre çıkıp gidenler vardı lol tr serveri açılmasıyla birlikte o ergenler akın etti lole geçen adam loldeki maçta roshanı keselimmm roshanı keselimm diyor kimse anlamadı
dota oynanması daha zor ve daha çok tecrübe isteyen bir oyun. Dota 1 oynamamış bir insan lol oynasa dahi yine de çok zorlanır dotaya geçerse. Back door çok zor yapılır ama dotada kulelere teleport olabiliyorsun scroll ile çünkü
----------
ya herşeyi geçtim dota hiç bilmeyen insan farmı nasıl yapacağını bilmez deny diye bir olay var neyse ki lol ü de dotayı da biliyorum
lol e ilk başladığımda çok kolay geldi bana istediğin an baseye git lanede kaçmak kolay ayrıca kabiliyet ve rün diye birşey var lol de sıçrama ile olası ganklardan kurtuluyorsun bunların hiçbiri yok dotada... skill kombinasyonu q-w-e-r her şampiyonda aynı lolde. Dotada klavyenin orta yerinden tuşa basman gerekiyor bazı şampiyonlarda adamın eli seriyse hem deny hem farm yapabiliyorsa ağzına eder dotada. Lol de farmına karışamaz en fazla sana vurur canını azaltır. Hem minyonunu hem canını korumak zorundasın dotada gel gelelim benim soruma dota 2 de bir sıralama bir lig uygulaması varmı şuan ? eskiden puan kazanıyordun maç aldıkça dota 2 nasıl bilmiyorumTeşekkürler açıklama için. 2oyunu da oynamış biri lazımdı bize de
lol e ilk başladığımda çok kolay geldi bana istediğin an baseye git lanede kaçmak kolay ayrıca kabiliyet ve rün diye birşey var lol de sıçrama ile olası ganklardan kurtuluyorsun bunların hiçbiri yok dotada... skill kombinasyonu q-w-e-r her şampiyonda aynı lolde. Dotada klavyenin orta yerinden tuşa basman gerekiyor bazı şampiyonlarda adamın eli seriyse hem deny hem farm yapabiliyorsa ağzına eder dotada. Lol de farmına karışamaz en fazla sana vurur canını azaltır. Hem minyonunu hem canını korumak zorundasın dotada gel gelelim benim soruma dota 2 de bir sıralama bir lig uygulaması varmı şuan ? eskiden puan kazanıyordun maç aldıkça dota 2 nasıl bilmiyorum
örneğin nere si kolay ?
----------
farm yapmak atmakmı? gank yada şampiyon kombolarını yapmakmı zorluk karakterden karaktere değişe biliyor.
lol de takımın yoksa kendi başına sadece eğleniyorsun solo oynayanların girdiği bir turnuva benzeri birşey yok nick in isim yapıyor işte anca. Dota 2 de solodan yükselerek geldiğin bir yer varmı yoksa onda da mı takımlar halinde etkinlikler.dota2de de kazanıyorsun puan ve maç. kazandığın maçlar sana daha çok puan getiriyor. puanlar arttıkça lvl alıyorsun. ayrıca bir sürü lig dota2de devam ediyor(Star series/gosu league/the defence gibi). ama oyuncular aralaması sıralama yapılmıyor. sadece oyun ararken yakın seviyelerdeki oyuncuları bir araya koyuyor oyun
yanlışım yoksa gang demeyin o ani saldırıların adı gank tır demişti bana birisi ama hatırlamıyorum kimlol pes dota fifadır. dota herzaman zordur ve iyidir.
Not:lol oyuncusuyum
----------
en basiti lolde atacağın bütün skillerin yerleri gösteriliyor dotada bu daha karmaşık + oyun Türkçe + lol tr ekibi her hafta bir sürü etkinlik yapıyorlar dersler veriyorlar oyuncular öğrensin diye sen hiç valve'nin Türkiye'de böyle bir şey yaptığını gördün mü ?
bu arada ''gank'' değil o ''gang''
lol pes dota fifadır. dota herzaman zordur ve iyidir.
----------
en basiti lolde atacağın bütün skillerin yerleri gösteriliyor dotada bu daha karmaşık + oyun Türkçe + lol tr ekibi her hafta bir sürü etkinlik yapıyorlar dersler veriyorlar oyuncular öğrensin diye sen hiç valve'nin Türkiye'de böyle bir şey yaptığını gördün mü ?
bende gank diye biliyorum afalladım bir an
lol oyuncususun ama gank ın gang olduğun söylüyorsun
----------
----------