Sacrifice
Aileden
Dikkat et paxın kapattığı sistemleri açma eğer ki açarsa Stability düşer haberin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkat et paxın kapattığı sistemleri açma eğer ki açarsa Stability düşer haberin olsun
Sen demek istediğimi anlamadın ve emulatör kodluyorum diyorsun sana kolay gelsin.
Düşseydi düşerdi şimdiye kadar birşey yapamazlar Hala Oynuyorum Programla
Konuya Meraktan Daldımda Edit Bunun Neresinde? Modlar Daha Dıkkatlı Konu Onaylamalı.
herkez server açar oldu bune ya eskiden sayılı serverlar vardı şimdi sro bilgisi 0 olan insanlar server açıyor eh be mubarek bide emulatorlemı uğraşılır isro oynayacam uleyn !
Tartışma yaratacak yorumlar yapma lütfen anla kabiliyetin yok ise yorum yapma arkadaşın demek istediği farklı olan neler yaptın kaç satır kod yazdın yada neler yapacaksın gibi anlatabildimmi?İşine yarayan arkadaşlar var , beğenenlerde var sen kim oluyosunki? işine yaramıyosa bakıcaksın dalgana okadar emek edip paylasmısım , gelip burda artislik yapma.
merhaba emülatoru ve sroyu indirdim dedim herşey yolunda gidio 2 çara giremde bi pvp yaptırayım öbür çarı bilerek bladde yaptım çünki diğer emülatorlerde balde hep sorun oluo daha yatırı vurmadan hop çar dc yedi acaba dedim bugtamı kaldıda attı bu sefer yatırı vurdu batırda dc verdi hani herşey fixti boşa ben 1.5 gb şey indirdim yazık değilmi nie kandırıon milleti ???
bilader konsolu nasıl açıcaz bilgi verirmisin.
Hangi konunuz onaylanmadı??Bu bildiğimiz SSE 2.0. Madem editledin sourceleri sende var crack ne alaka? PaPi nerden çıktı???? Güzel bir konu açsak onaylamazlar şimdiki duruma bakın.
Bu bildiğimiz SSE 2.0. Madem editledin sourceleri sende var crack ne alaka? PaPi nerden çıktı???? Güzel bir konu açsak onaylamazlar şimdiki duruma bakın.