Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En çok dikkat çektiğim yer Memory Playstation 3=Memory:GDDR3 256mbit Playstation 4=Memory:GDDR5 8GB bence güzel şeyler çıkartabilirler.
Xbox var ps yerine daha memnunum.
bana kalırsada xbox360 ps3 den daha iyi fakat ps4 bu sefer eskiden ders çıkarmış ve sağlam geliyor bakalım microsoft cephesinden gelen hamle ne olacak
bir dakika ya ben daha ps 2 almayı planlar ken 4 çıktı. bu ticaret kafasına aklım ermiyor sonu gelmiyor. dün fifa 2010 du sanırım ps 3 te oynadım hiçte hoşlanmadım sahsen böyle olacaksa hiç çıkmasın. ps2 candır
İnsanlar fifa 10 oynasın diye çıkarmıyorlarki ps3ü
----------
Arkadaşlar buarada xbox ps ne farkları var ikiside aynı oyunları açmıyormu bunların
ben xbox almayı planlıyorum ya. ps nedense bana hep üç kağıtçı dolandırıcı hayın zalım geliyor
o ps2 de oynadığım tekkenin zevki ne güzeldi la
artık takas edebileceksin ve internet bağlantısına gerek yok yeni haber budaXbox oyunlarınıda hiçbir zaman takas edemeyeceğiz , 1 kere mahsus internet bağlantısı istiyor.PS4 grafik belleği XBox One göre daha iyi.Bellek gereksiz diye bir cümle gördüm.Bu bellek miktarıyla uzak mesafeleri de detaylı görebileceğiz.
ps 2 nedir abi ya ps4 al kesinliklebir dakika ya ben daha ps 2 almayı planlar ken 4 çıktı. bu ticaret kafasına aklım ermiyor sonu gelmiyor. dün fifa 2010 du sanırım ps 3 te oynadım hiçte hoşlanmadım sahsen böyle olacaksa hiç çıkmasın. ps2 candır