MarcioDemirci
Aileden
yağ oranının düşük olması lazım 70 kilo olman lazım bro
Ulan oğlum gamlı baykuş gibisin heyecanımı kaçırdın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yağ oranının düşük olması lazım 70 kilo olman lazım bro
bende bu sektörüm içindeyim o yüzden karın kasları hayalleri kurmadan sektör git burdanUlan oğlum gamlı baykuş gibisin heyecanımı kaçırdın.
bende bu sektörüm içindeyim o yüzden karın kasları hayalleri kurmadan sektör git burdan
diyet yapıcaksan olur onu söyliyim yani kasların çalışır eyvallahda yağ olursa hiç belli olmaztamam o zaman bu ay uzatmayak sporu bari o kadar para vermeyek.
diyet yapıcaksan olur onu söyliyim yani kasların çalışır eyvallahda yağ olursa hiç belli olmaz
allah allah o boya o kilo ? %5 yağ oranı eyi o zaman sende bi 20 kilo kas bi 20 kiloda kemik geriside yağVücudumda yağ oranı %5 müdür.
allah allah o boya o kilo ? %5 yağ oranı eyi o zaman sende bi 20 kilo kas bi 20 kiloda kemik geriside yağ
çok garipki gardaşım ben o programa başlayalı 4 gün oluyor ve cıvıkım çıktı şuan hani küçükken jöle görünce ıyyy cıvık cıvık derdik ya o durumdayımYokla ciddiyim yağ oranı çok az. Bir de P90x'i keşfettim videoları indirip CD'ye atacam oradan da televizyondan izleyecem iyi bir şeye benziyor tavsiye ederim.
çok garipki gardaşım ben o programa başlayalı 4 gün oluyor ve cıvıkım çıktı şuan hani küçükken jöle görünce ıyyy cıvık cıvık derdik ya o durumdayım
yaparsın aslında fakat ben şuan harbiden dışarı çıkıcak durumda değilim ama recovery drink var mesela nesquik tozları onlardan almadım 1 hafta bitsin öyle alıcam ve şuda var 3 tane boxerım çöpe gidiyor ulan hem göbek hem kalça kilo kalmadı leyn şöyle diyim gardaş 120 dakka maç yapmıştık bi kere ama cardiox var 44 dakka olan bi çalışma 2 katı daha fazla terledim sürekli su içesim geliyor her mutfağa gittiğimde 2 bardak su içip dönüyorum yani program gerçekten çok işe yarıyor 3 gün ağırlık 3 gün cardio tipi çalışmalar var son günde xstrech yani vücudu esnetme her türlü olasılığa karşı dayanıklılık veriyor sanaBende öyle duydum. O öyle kolay kolay yapamazsınız diyorlardı. Demek ki doğruymuş.
six packlarım daha çok ortaya çıktı .P54 nedir cihan ölmüşsün lo
aynen kanka sen direk abripper x yap adonislerde çıkar oh missix packlarım daha çok ortaya çıktı .P
ulan sporudamı boş iş olarak görüyorsunuz anlamadım gittiCaner hayattaki hedefin nedir
Ben boş iş diye bir şey mi dedim hep destekliyorum hepinizi çalışın ben merakımdan sordumulan sporudamı boş iş olarak görüyorsunuz anlamadım gitti
gardaş baklava yapmak kas yapmak fit olmak 3 ay bitiminde bakıcaz artık hangileri oldu hangileri olmadı
Ben boş iş diye bir şey mi dedim hep destekliyorum hepinizi çalışın ben merakımdan sordum
olm sende kas çıkmaz la bünyeye tersgardaş baklava yapmak kas yapmak fit olmak 3 ay bitiminde bakıcaz artık hangileri oldu hangileri olmadı
Tüm hayat hedefin 3 aydan ibaret mi Baklavalar çıktıktan sonra ne yapacaksın antrenör mü olacaksıngardaş baklava yapmak kas yapmak fit olmak 3 ay bitiminde bakıcaz artık hangileri oldu hangileri olmadı