AshleyGreene
Üye
Teşekkürler çok iyi anlatmışsın kardeşim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya offf boşversenize Baronet ten devam edin
Teşekkürler çok iyi anlatmışsın kardeşim
Server açılsın da hemen başlayayım bu göreve. Acaba Pre Silver kaç kere girmemizi sağlıyor ? (Pre Silver=En ucuzu
Şimdi Bu Görevleri Yapınca Ne Gibi Yararı Oluyor Sadece Rütbe'mi Değişiyor Yoksa Zerk Falan Daha Yavaş Bitiyor Ve Zerk Daha Hızlımı Doluyor?Ona Göre Yapmayı Düşünüyorum...
Görev 2 de takıldım doctorda bu görev yok ? acaba bundan önce açılması için görevmi yapmam gerekiyor ?
Teşşkkürler gece buuldum ama cevap atamadım su anfenks görevi bitti yapanalr varsa birlikte yapabiliriz pm Galvanize
Görev1'i bitirmen gerekiyor onun için .. oyunda isimler farklılık gösterebiliyor.. oyunun pk2 değişik şekilde isim farklılığı olabiliyor
ben rogue -clerickm setim full nowa o heron die fire nuke atan moblar bana desp acıkken 15-16k vuruo : )
----------
suan warriorumuz var clerck var eger gelirsen yardımcı oluruz hemde uniq keseriz...
oyun nick ini söylersen pm ile ulaşıp konuşrz o zmn onca görewi boşa yapmak istemiorm şmdi yapmşken bitiriym