• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Roc un Yuvasının Haritası

ne kadar vuruodur acaba bu haywan:D

youtube'ta araştırıp izleyebilirsin japon serverında 100 lvl (heuksal pasifi 10 olan) full str, eu bufflı (bless,str ve mag defans buffları dahil) olan glavier chara tek atıyo umarım açıklayıcı olabilmişimdir :D

Wayy be buna vur vur canı azalmaz yane wizardsız kesilmez

Gate of the Sovereign(Dimensional Gate)

- The gate leads to the Roc Mountain dungeon.
- The gate is available once every 24 hours at a duration of 10 mins.
- If all "Seal Stone of the Essence" at the Roc Mountain Peak were destoryed, the gate will be closed ahead of schedule.
- Only those with "Key of the Blood Clan" rewarded by the quest "Floated Rumor"(Roc Expedition 2) can enter the dungeon.
- Players wearing job equipment can not enter the dungeon.

ingilizcesi olan bı arkadas tercume edebılırmı.sanırım 24 saatte bır acılacak kapısı

-kapı roc'un magarasına acılır.
-kapı 24 saatte sadece 10dk acık kalır.
-eger butun stone canavarları öldurulurse kapı erken kapanacaktır.
-Floated rumor görevinden düşen 'key of the blood clan' itemi olanlar kapı kapandıktan sonra girebileceklerdir.(erken kapanması halinde)
-trader hunter yada theif cape takanlar magaraya giremeyeceklerdir.
umarım acıklayıcı olur

yha inş pklılarda giremez magraya sınır oluyorum onlara yha gelip yaztırıyolar nukerlerı wızardları fln

100 ff bowa tek atıyor kardeş öyle sağlam kitliyor dikkatli olcagız

Çok güzel ve yerinde bi konu açmışsın eline saoL.:'(

bu roc ne zmn gelecek acaba ?? isro bayadan beri oynamıyorum we bn en son chin tomb'da bıraktım :D 100 geldi bn gittim :D suan joymax'ın sitesinde roc ile ilgili wideo war ama geldi mi bilmiyorum :)

Gate of the Sovereign(Dimensional Gate)

- The gate leads to the Roc Mountain dungeon.
- The gate is available once every 24 hours at a duration of 10 mins.
- If all "Seal Stone of the Essence" at the Roc Mountain Peak were destoryed, the gate will be closed ahead of schedule.
- Only those with "Key of the Blood Clan" rewarded by the quest "Floated Rumor"(Roc Expedition 2) can enter the dungeon.
- Players wearing job equipment can not enter the dungeon.

ingilizcesi olan bı arkadas tercume edebılırmı.sanırım 24 saatte bır acılacak kapısı
Kapı Sovereign (Boyutsal Kapısı) - The kapı Roc Mountain zindan yol açar. - Bir kez 10 dakika bir süre her 24 saat. Tüm "Mühür Taş çok önemli -" The Roc Dağı zirvesinde Eğer olan kapısı mevcuttur destoryed, kapıyı öncesinde program kapalı olacak. - Sadece "kan Klan" The Quest "öne söylenti tarafından ödüllendirildi temel" (Roc Expedition 2) ile zindan girebilirsiniz. - oyuncular zindan giremeyen iş donanımları giyiyor .

bu sözlukte böyle ::)

bir buçuk milyara yakın canı var işimiz çok zor üstüne ondan önce 10 tane daha mob kesmek lazım abov :D

Geri