• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Roc un Yuvasının Haritası

youtube'ta araştırıp izleyebilirsin japon serverında 100 lvl (heuksal pasifi 10 olan) full str, eu bufflı (bless,str ve mag defans buffları dahil) olan glavier chara tek atıyo umarım açıklayıcı olabilmişimdir :D

Başkasını bılmem ama bnm için acayıp acıklayıcı oldn tırstım birden :D

ne kadar vuruodur acaba bu haywan:D

sana şöyle anlatayım ecsroda 90 lwl glavie charıma o kadar sağlam itemlerle 36k vuruyodu :)

2 tür vuruş tarzı var 1 ayaklarıyla bu pek bişey yapmaz eğer azıyla üflerse bana 12-12-12k vuruyordu bu skill yaklaşık 100m öteden bile işliyor

bu devil shytan falan tsro da cıkıo...10 dk da kesilio xD dün eventte cıktı

üfff ecsro daki ler kesyior isr mu kesemicek saçma saçma konuşmayın lütfen.

Roc silkroadda en güçlü canavar ve bildiğim kadarıyla son unique olmalı Ksroda başka unique görmedim.

Tşekürler ama daha önce ynlış hatırlamıyosam Said abi vermişti bu konuyu.

Roc o kadar güçlü ki KSro da Atack ve Defansini %30 Azaltdilar ^^

+

Dakida 100k Geçirsek Roca 1.5-2 saatde anca kesilri bu kuş

Ya eğer Roc'dan öncede kesilcek moblar varsa Roc'ın yuvasında potcu olsa iyi olur yoksa gidenlerin durumu vahim olur :D

Hehehe orda pot satan olacak elbet gelir kapısı olarak...

Attack Mode:Aggressive

Bu bildiğimiz agresif mi :D öyle ise harbiden yandık :hihi:

Geri