• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Roc un Yuvasının Haritası

kaç tane rock keseceksiniz bilionuz mu 5 tane rock keseceksiniz diğerleri ile birlikte :D

ben bunu ekranda görsem bayılırım charı iyi dizsen gece gunduz botta anca keser xD

pff on eyaw ne hp var yarayıkta xD inşllh kesen kdar yaşlanmayız xD

cıkan itemler cok sahane olcakmıs benden solemesi. 98 lvllik sun gbi olcakmıs!! yani defance, attack değerleri fln...

http://www.youtube.com/watch?v=H5DjMA389p0 Buyrun Arkadaşlar Ksro Roc valla Stafflar yanına bile yaklaşamaz xD

100 lvl adama tek atıyo diyip durmayın tek attıgı yok ole bişey olsa oldurulmesi imkansız olurdu ama öldürülüyo.cleric-bard varsa ptnizde hiç bişi olmaz kolay kolay.

ßуƒαηтαѕтι¢;210010' Alıntı:
kaç tane rock keseceksiniz bilionuz mu 5 tane rock keseceksiniz diğerleri ile birlikte :D

naptın hacı sn hplerini vermis zaten roc onların toplamlarını 10 a katlar :D

youtube'ta araştırıp izleyebilirsin japon serverında 100 lvl (heuksal pasifi 10 olan) full str, eu bufflı (bless,str ve mag defans buffları dahil) olan glavier chara tek atıyo umarım açıklayıcı olabilmişimdir :D
yok artık sende çok abarttın haa. o zaman kimse kesemez çıkıp çıkıp kaybolur:hihi:

ölmez bu ya daha medusayı bugsuz kesemiyolar bunu kesmek için en az 2-3 gün lazım

100 lvl adama tek atıyo diyip durmayın tek attıgı yok ole bişey olsa oldurulmesi imkansız olurdu ama öldürülüyo.cleric-bard varsa ptnizde hiç bişi olmaz kolay kolay.

naptın hacı sn hplerini vermis zaten roc onların toplamlarını 10 a katlar :D

katılıyorum sana kardeş.ayrıca millet çok sallamış ne var sanki kurarız bi 8 li pt 2 tane 100 lvl +5 setli wizz 6 tane 100 lvl warrior cleric erkekse buffları yedikten sonra yatırsın o wizzleri life basıp atack yaparım :ko

Geri