Konuyu iyiki sabitlemişsin yoksa giderdi valla şimdi gördüm daha
----------
Benimkisi Rain Man buarada
Don dondur, donun nerden alındığının ne önemi var yahuu!!!
Süper film gerçekten ^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
----------
Don dondur, donun nerden alındığının ne önemi var yahuu!!!
Süper film gerçekten ^^
1'den fazla film sunma gibi bir ihtimalim varmı?
----------
O zaman yat kalk Hakan'a duat dört gözle yolunu bekliyordum
Belki silersinde sitres atarım diye umuyordum.
Ben bravo cocuğa söz dinliyor diye düşünürken elaman konuyu görmemiş iyi mi
O zaman yat kalk Hakan'a dua et dört gözle yolunu bekliyordum
Bende şaşırdım 12 gün duran konuyu nasıl hiç görmedim diye hala anlamıyorum sanki gizlenmiş bana konu Foruma girmesem neysede zaten günde kaç saat göz atıyorum nasıl görmedim bende bilmiyorum
Bende şaşırdım 12 gün duran konuyu nasıl hiç görmedim diye hala anlamıyorum sanki gizlenmiş bana konu Foruma girmesem neysede zaten günde kaç saat göz atıyorum nasıl görmedim bende bilmiyorum
Memento - Akıl Defteri IMDB Puanı : 8.6
Not: Film izlerken başlarında saçma gelip kapatmamanızı öneririm süper ötesi film dikkatli izlemenizi tavsiye ederim
Batman - Kara Şovalye Yükseliyor
Hem güldüren , hem ağlatan , hemde düşündüren bir film.Sonlarına doğru ağladım.
-Annem tanımadığım kişilerin arabasına binmememi söylemişti.
+Bu araba değil !
Abimle sinemada izledik varya yemin ediyorum hayatımda hiç o kadar sıkıdlığmı hatırlamıyorum.Hem çok gürültü vardı hemde hiç ilgimi çeken tarz değildi.Resmen pişmanlıktı benim için.Gerçi sinemya sırf gezmek için gittim abimle orası ayrı konu haa filmi izliyeyim diye gitmemiştim
Serinin tüm filmlerini izledin mi ? Eğer izleyipte sıkıldıysan birşey diyemiyeceğim.Diğer filmleri zlemeyip direk bunu izlediysen birşey anlamazsın zaten.
İzlemedim ama eminim izlesem o ilk 2 filmdende sıkılcaktım.Belki jokerin olduğu filmden sıkılmazdım ama yani hiç bana uyan film değil.Film izlerken ilk önce gerçekçilikle direk ilişki ararım.Bu direk fantastiğe girdiği için hiç sarmadı. Hala favorim Rain Man ondan sonra ise Enemy At the Gates