Şu sıralar pek giremedim, çok geç olmuş fakat cevaplayayım.Arkadaş ilgilenin artık nasıl geri dönücez bi bilgilendirin artık. !!!
Öncelikle 3 Parça olan Rus ROM'unu indirmemiz lazım. Link: Dev-Host - I8160XXLK6.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
Ayarlar şu şekilde olacak
Daha sonra TUR Rom'unu indiriyoruz. Link: http://terafile.co/104234422618/I8160XXLK6_I8160OJVLH1_TUR.zip
Odinde şu şekilde ayarlıyoruz ve kuruyoruz
DH'den alıntıladığım bir bölüm;
***Tekrar 2.3.6 ya dönmek için önce 3 parçalı rus romunu kurup ardından TUR romunu kuruyoz işlemler yukarıdaki gibi olup,dikkatli yapmanızda yarar var,hiç bir şekilde mesuliyet kabul etmem tarafımdan defalarca denenmiştir. wipe reset factory/wipe cache partition işlemlerini yapmayı unutmayın,kurulum bittikten sonra *#272*imei numaranız#* tuşladığımızda, açılan pencerede "Tur" seçeneğini işaretleyeceğiz. Telefon format atmış gibi orjinal haline dönecek ve tüm verilerimiz silinecek.harfiyen uyarsanız sorun yaşayacagınızı sanımıyorum ama genede sonucta elektronik alet,ben yapamam diyen karsımasın bence.ve onemli bir ayrıntı bu işlemleri yapmadan önce rehber vb şeylerin yedeğini alın hepsi silinecektir. 2.3.6 ya tekrar dönmek isterseniz eğer,guncelleme gelince yuklemeyin.En son güncel romu kurarsanız zaten gelmez.Ayrıca şarjınızın en az % 75 olmasına dikkat edin ve sağlam bir bilgisayar kullanın,elektirk kesilmelerinde brick olma durumuna karşı dizüstü bilgisayar kullanmanız daha mantıklı.
Daha önce ben de denedim. Bu şekilde sorunsuz 2.3.6 GB'ye dönebilirsiniz. Gecikme için özür dilerim.
Son düzenleme: