Kendi paylaştığın yazıyı okumamışsındır belki de joymaxın sitesine girrrrr bakkkkk sinir etme burda beni bir kere o charlar bile joymax adına kayıtlı bu yüzden illegaldir char satmak joymax sözde yasak der satmanıza izin verir o ayrı bişe bunu bilemem ama siteye gir bak sıkca sorulan soruların cevapları var joymax tarafından ayrıca kimseden duymadım senelerdir bu oyunu oynuyorum merak ettiğim birşey olursa joymaxa msj atıp cevabını alıyorum git joymaxa msj atıp sor istersen cevabını alırsın aslında sormana gerek yok joymax bunu yayınladı zaten ama sen benimle tartışma içinde olduğun için verdiğim linkten girip sorunun cevabına bakamıosn sanki fake bi site linkte verdiğim joymaxın kendi sitesi ayrıca char hack tabi ki suçtur
Kendi yazında da yazdığı gibi accountların hakları joymaxa aittir isterse kullanıcıya haber vermeden accountu silebilir ve ya birşeyler ekleyip çıkarabilir bu yazıyor kendi yazında .Madem bütün haklar joymaxa ait sen bu accountu nasıl satarsın illegaldir ayrıca artistlik yapan ben değilim ilk mesajımda char alıp satmak illegaldir dedim sen sonrasında bana bilmeden konuşma demişsin hangisi artistlik sen bana yaparsan bende yaparım ayrıca joymax belki anlaşmada belirtmemiş olablr ama kendi sitesine girip baktığında illegal olduğunu görüceksin benim amacım kahramanlık yapmak değil doğru olanı kanıtlamaktı ama ilk yanlış yapan sensin dostca yaklaş biraz sen bana '' bilip bilmeden konuşma deyince bnde koptum girip joymaxın sitesine bakk lütfennn