Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar botshed sure uzatmaları kapattımı sadece old costumerınkı acık new costumer kapalı sure yukluyecekdım ılk yukleme ıcın varmı bılen bısey
[SBotMod] Emulated and sent Hackshield Packet böyle bir yazı çıkıp duruyor ne yapmam lazım
Merhaba Maxigame
Öncelikle bende 8charlık sbotmod var. benim bilgisayarımdaq 8 charın hepsıde sbotmoddan acık şöyle bi sorum olacak diğer pcde ise bu 8 charlık sbotmod ile de 8 char acabilirmıyım ? yanı kısacası 8 charlık sbotmod var ama ben 2 pcde toplam 8+8=16 char acmak ıstıyorum bu mumkun mu cevaplarsanız sevınırım
selam kolay gelsin ana yardımcı olur musunuz benim carlar Giriyor ama bir süre sonra Dc yiyorlar
Bu hatayı veriyorlar
[17:56:37] [SBotMod] Emulated and sent Hackshield Packet
[17:59:47] * Connection to Silkroad Server terminated (10053)!
[17:59:47] * Clearing active party.
[17:59:47] * Terminating Silkroad client.
[17:59:47] * Received disconnect. Preparing for relogin.
[17:59:47] * Attack mode stopped
[17:59:49] * Now waiting for specified time (1 minutes) to restart the client after disconnect.
Merhaba ben botshed satın aldım sorunsuz çalıştırdım go clientless diyorum clienti kapatıyor ancak ondan sonra go client sönük kalıyor sadece disconnect yazısı kalıyor ve clienti tekrardan aynı yerden açamıyorum yardımcı olurmusunuz.