tyermn41
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 19 May 2009
- Puanı
- 0
''Auth:Creating another forum account doesnt extent your trial '' hatası alıyorum lutfen yardım edin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşında dediği gibi üyeliği olanlar login olup kontrol edebilir mi acaba sbotmod sro r de de çalışıyorsa alacağım ?
senden accountu alacaktım oyunda goldla buldum cok ucuzaSilkroad-R yüklü olsaydı denerdim ama yüklü değil.
senden accountu alacaktım oyunda goldla buldum cok ucuza
selam kolay gelsin bana yardımcı olur musunuz benim carlar Giriyor ama bir süre sonra Dc yiyorlar
Bu hatayı veriyorlar
[17:56:37] [SBotMod] Emulated and sent Hackshield Packet
[17:59:47] * Connection to Silkroad Server terminated (10053)!
[17:59:47] * Clearing active party.
[17:59:47] * Terminating Silkroad client.
[17:59:47] * Received disconnect. Preparing for relogin.
[17:59:47] * Attack mode stopped
[17:59:49] * Now waiting for specified time (1 minutes) to restart the client after disconnect.
aynı hata bnde de var anlaya bi arkadaş varsa yardımcı olabilirse çok iyi olur oyunu sildim yeniden kurdum ama yine aynı hata var normal sbotta hiç bi sıkıntı yok ama modda bu sıkıntı varBugun gelen sürümden sonra oyuna girdikten bi 5dk sonra HackShield hatası geliyor tamam diyince oyun kapanıyor. Bu sorun tek bendemi var ? ne yapıcam.
Failed to read in the serial information (1) bu sorun için çözüm önerisi lazım arkadaşlar acilen kaldım ortada net bir çözümde bulamadım bilgisi olan arkadaşlar bakarsa sevinirim :S
Failed to read in the serial information (1) bu sorun için çözüm önerisi lazım arkadaşlar acilen kaldım ortada net bir çözümde bulamadım bilgisi olan arkadaşlar bakarsa sevinirim :S
Sro r de çalışıyormu deneyen varmı?
botshed.org giriş yap. -> user control panel -> serial -> generate new serial -> download .
bunu sbotmod klasörüne at tamamdır.
----------
önerilerin her ikisini de yaptım gene olmadı yapamadım ortağım da denedi onda da olmadı format attıktan sonra oldu zaten böyle bir sıkıntı
botshed.org giriş yap. -> user control panel -> serial -> generate new serial -> download .
bunu sbotmod klasörüne at tamamdır.
----------
önerilerin her ikisini de yaptım gene olmadı yapamadım ortağım da denedi onda da olmadı format attıktan sonra oldu zaten böyle bir sıkıntı
hangi işletim sistemi yüklü?
hangi işletim sistemi yüklü?
Windows 7 ultimate 64 bit işletim sistemi kurulu
Windows 7 ultimate 64 bit işletim sistemi kurulu