TheGlory
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 23 Nis 2013
- Puanı
- 250
EU Irkı ecsro files a neden çekilemedi ?
Client dosyaları çekilse de çalışmazdı,database & files uyumsuzluğu sebebiyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EU Irkı ecsro files a neden çekilemedi ?
Hala oyuncu cekicekler diyorsunuz biraz mantıklı düşünün dostlar isro istedikten sonra herşeyi yapar iflasta etmez playerda kaybetmez gerekirse oyuncuyuda toplar
biraz zor toplar anca yeni server açar zamanında yaptıkları gibi toplarlar.
bu konuda son yorumu blackstyle gördüğüm için konuya şu düşünceyle girdim ''bu hakan kesin başlar isroya bu güncelleme gelirse'' bu tarz bir yorum atacaktım resmen nokta atışı yaptım hakan senin hakkında yazacağım şeyi sen zaten yazmışsın
bir daha silkroad oynayacağımı hiç sanmıyorum isroda çar dizmeyle hiç mi hiç uğraşamamArap ırkı gelse sen başlamayacak mısın yani?
bir daha silkroad oynayacağımı hiç sanmıyorum isroda çar dizmeyle hiç mi hiç uğraşamam
Arap ırkı geldiğinde benden önce başlayacağına adım gibi eminim
yahu deli mi dürttü seni sıfırdan isro başlayacaksın bir ırk geldi diye ne çar var ne item. 11d egy lemi uğraşcan 12d legendlemi 13d legendlemi proof mu kascam bu saatten sonra bi ton iş laArap ırkı geldiğinde benden önce başlayacağına adım gibi eminim
yahu deli mi dürttü seni sıfırdan isro başlayacaksın bir ırk geldi diye ne çar var ne item. 11d egy lemi uğraşcan 12d legendlemi 13d legendlemi proof mu kascam bu saatten sonra bi ton iş la
yahu deli mi dürttü seni sıfırdan isro başlayacaksın bir ırk geldi diye ne çar var ne item. 11d egy lemi uğraşcan 12d legendlemi 13d legendlemi proof mu kascam bu saatten sonra bi ton iş la
11d egy niye kasıcaksın ki zaten 120 olunca son itemi yapıcaksın ne gerek var? saçma sapan konuştun. Eminim ki benden önce başlarsın kenarlarada yazıyorum. Silkroad bitti deyip daha geçenlerde pvp ye başlamışsın ula
1-2 saat bakıp çıktığım servera başlamış mı oluyorum yok cidden uğraşmayacam bir daha çar falan. Ayrıca isrodan çok uzak olduğun burdan belli 12dg item havadanmı geliyor sanıyorsun +7 egy çevireceksin ki 12d rare legend gelsin son itemi yapacaksın diyo ya hahaha npc den falanmı alınıyo sanıyon sen onları. Ucuz egy bulup + bascan çevirecen proffla 13d çevirecende ohooo11d egy niye kasıcaksın ki zaten 120 olunca son itemi yapıcaksın ne gerek var? saçma sapan konuştun. Eminim ki benden önce başlarsın kenarlarada yazıyorum. Silkroad bitti deyip daha geçenlerde pvp ye başlamışsın ula
joymax batmaz ki baktı çok kötü gidiyo açar bi 80 cap bütün sw ler ful çeker joymax için sıkıntı yok
Adam düşüncelerime tercüman oldu
Hakan Silkroad-R oynamış biri olarak seninde biliyor olman gerek item yapmak hiç ama hiç kolay değil,oyunun tohumuna dahi para veriyorsun o derece Bir yerden sonra da para ödemek sıkıcı bir hâl alıyor ve oyunu bırakıyorsun.Bunu geçen hafta yaşadım tüm charları sattım
1-2 saat bakıp çıktığım servera başlamış mı oluyorum yok cidden uğraşmayacam bir daha çar falan. Ayrıca isrodan çok uzak olduğun burdan belli 12dg item havadanmı geliyor sanıyorsun +7 egy çevireceksin ki 12d rare legend gelsin son itemi yapacaksın diyo ya hahaha npc den falanmı alınıyo sanıyon sen onları. Ucuz egy bulup + bascan çevirecen proffla 13d çevirecende ohooo
EDİT: Rare derken o novalardan oluyo şimdi sen anlamazsın aradaki farkı hakan anca eski eventlerden kalan rare itemlerden set bulursan dua et. Yüzüklerden ya herşeyi geçtim JOB İTEM SETten bahsetmiyorum bile job cummon set bulcanda o job sete blue ve + bascanda çarı adam etmen 4 ayı bulur full uğraşarak Anca 150 lira falan verip hazır çar bulursan oynarsın