• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Silkroad'ı 3D Oynayın! Bir İlk :)

Electrical

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
22 Nis 2009
Puanı
13
~Silkroad'ı 3D Oynamak~

~Nasıl Olur ~

Öncelikle Bize 3D gözlük Lazım [PcWorl Aralık Ayı Serisinde Mevcuttur]
Ayrıca Kendi 3D Gözlüğümüzü Yapmayı Anlatan Konuda Burda
3D Gözlük Yapmak

İlk Önce Programı Alttaki Resmlere Bakarak Yukleyip Kuruyoruz

Kurulum Bitince Resimdeki Gibi İşaretliyerek Finish Dİoruz

weweewpdh4.bmp

Sonra

gggggg6gaa.bmp

bmsc8u.jpg

57974228.jpg

Hayırlı Ugurlu Olsun Bolece Silkroad'ı 3D Oynamıs Oluoruz Kapatmak İstersek İzed Control den Disenable diip apply dioruz

~ Bitti ~

Resimler Alıntıdır Konu Anlatımı Ve Tercümesi Tamamen Bana Aittir.

By Tuti~

Eline Sağlık Çok Güzel Anlatmışın.

Oyun daha Eğlenceli Olucak :D

Silkroad zaten 3D :D bu sadece renkleri karıştırmak için bir program

Zaten 3D? Pardon ama 3d ne demek biliyormusunuz? sadece 3 boyuttan bahsetmiyoruz derinlikten bahsediyoruz burda

Hiç deniyeniniz var mı varsa biraz anlatsın yaa nasıl durmuş sroda :D:D:D

Bi aralar gözlük vardı bende ama atmıştım keşke atmasaydım :D bu arada teşekkürler ;)

yaptım çok güzel olduda yazışmalarda sıkıntı oluyor ve hiç alışmamışım biraz garip ama süper :D 3d film gibi :D

gözlüğü seffaf plastik herhengibi bişile yapsam olurmu?

----------

oyunların hiçbirinde çalışmıyo.Help kısmında dynamic test d eçalışıo
static testde çalışmıo

Çok güzel olabilir deniyeceğim mesela kendimizi hep silkroadın içinde gibi hayal etmişizdir belki öyledir :D

Geri