• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Silkroad'ı 3D Oynayın! Bir İlk :)

Bende Biliyodum Da Bu oyunda Denemedim Yani Olurda aklıma Gelmemişti :D Saol Ztn 4 Tane GzLük Var BenDe :D

gercek 3d olmadıktan sonra gözlük taksak ne yarar :D

Ben anlamadım nasıl yapacağımı shift+* demişsin ama basıyorum olmuyo veya nasıl yapıcaz bunları yardımcı olursan sevinirim :)

Apply Denmiyo

----------

Ayarları yapamadım aga

----------

Yaptım tamam süper :D

Güzel Anlatım olmuş Ama Benim Ekran kartı İle Geldi 3d Ayarları :D Bi Tanede Gözlük Aldım 200 Dolar 3D Oynuyorum İyice Bağımlılık Yaptı Sro taavsiye Etmem Böle Oynamanızı Oynucaksanızda +15 Üstü Oynasın Gec Bağırmayın Sonra :)

arkadaşı aşşalamak için mi yorum atıyorsun? dogru düzgün yorumlar atın, arkadaş bizi düşünerek birşey paylaşmış. eğer beğenmediysen de yorum atma..

zaten bilgiside yanlış :D derinlikden bahsediyoruz ama illa bunun bir madde gibi derinlik olmasına gerek yok görüntüye yansımış halindede derinlik var yoksa normal izlediğimiz cinemada olan filimlerde 3d olmazdı

3D dedikleri mevzuda amma garipmiş ekranı renkleri çarpıtmaya 3D diyorlar :)

Silkroadı 3d oynayamassınız oyun 3D desteklemiyor.Bu sadece göz yanıltması 3D falan değil.Oyunları öyle sandığınız gibi sıradan bir 3D gözlüp takıpta oynayamazsınız.

1.si Oyunun 3D "Stereoskopik 3D" desteklemesi gerekiyor.( Sroda yok, bkz:Crysis 2'de var)
2.si ekran kartınızın "Stereoskopik 3D" desteklemesi gerekiyor..
3.sü En az 120hz görüntü kalitesine sahip bir monitörünüz olmalı.

Anca bu 3ü olunca oynarsınız 3D. Oyunlardaki 3D ile Filmlerdeki 3D'yi karıştırmayın.

Geri