• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Silkroad'ı 3D Oynayın! Bir İlk :)

ümit abinin dediğine göre ekranınınzın en az 120 Hz olması lazımmış arkadaşlar bilginize

Silkroad 3D değil. Renkler karışmaz. Bu işlemleri yaparsanız Her oyunda 3D Yanılmasını ekleyebilirsiniz. Gözlük takın ve verdiğim ss'e bakın...

becerdim :D 126 mb ekran kasmıo DC filan yok nfsde denicem D:

olmuyorr ayarları yaptım ayrıca son resimdeki free degilde atide 3d ayarları geliyor onu seciyorum setup diyorum hata verio ?

----------

Silkroad 3D değil. Renkler karışmaz. Bu işlemleri yaparsanız Her oyunda 3D Yanılmasını ekleyebilirsiniz. Gözlük takın ve verdiğim ss'e bakın...

olmuyor işte aga. bizim plazmanın aldım 3d gözlüğünü dediğin ayarları yaptım görüntüdeki gibi görüntüler karışmıyor bile hiç birşey yok . "you currently have the output method set to "İZ3D".İf this is incorrect, please open the İZ3D Control Center and select the appropriate output for your 3d device." dedi yüklerken birde help sekmesine gelip setup dediğindede bu hatayı veriyor çözüm ne olmadır???

Züpeeer :D

Kendi Kablosuz Kulaklığıma bağlıycam gözlüğü :D Taktığımda 3D ^^ Bakalım nasıl olcak :D

gereksiz arkadaşlar bence adam gibi oynuyak sigara içen var cola içen var birde gözlüklemi uğraşacaz :-] ben uğraşmam size kolay gelsin hem pekte güvenilir gibi değil hmmm

Geri