• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Silkroad'ı 3D Oynayın! Bir İlk :)

arkadaşlar bu programdanmı bilmiyorum ama(büyük ihtimal bundan) isro'da 5dk geçio dc yiyorum.Çaresi varmıdır?

arkadaşlar oyunu 3d olarak denemek istiyorum ama silkroad bu programı hile olarak görüyo ve yaklaşık 1-3 dk arasında dc verio.Çözümü varmıdır?

evet bende dc alıyordum biraz kurcaladım anladım,bu program sistemi cok fazla yoruyor ekran kartınızda ahım şahım bir sey değilse sizi oyundan atıyor pc si saglam olmayanlar kullanmasın arkadaslar benim ekran kartım 1 gb bende bile sorun yasadıkdan sonra bırakalımda normal sromuzun keyfıne varalım :))

kardeş buna bi çözüm varsa olcaksa gözlük yapcam ama olmazsa hiç uğraşmıyım
bide sen ekran kartı yetersizliğinden veriyo demişsin öle bişi olsa şu sistem özelliklerinin çıktığı hatayı vermezmi? Ayrıca başka oyunlarda çalıştı

Silkroadı yada herhangi bir oyunu 3d yapan bu programın kullandıgı prensip DirectX'dir.Bu DirectX nedir ne değildir bilmeyenler için buyrun link okuyun arkadaşlar.

link --> E-Okul: DirectX Nedir?

Peki bu dc ile bunun ne alakası var diyenleriniz olmuştur,şu alakası var bu program yapılan oyunların her bilgisayarda calıstırılabilmesi için gereken minimum ihtiyacı tamamen karsılamasada bi nevi araç görevi görür uzun lafın kısası siz dc alıyorsunuz cunku bu 3d yapan program ve silkroadın kullandıgı program cakısıyor bilmem anlatabildim mi? :) çakısmasıda en cok ekran kartını yoruyor ben bizzat sistem degerlerini inceledim.

Zaten 3D? Pardon ama 3d ne demek biliyormusunuz? sadece 3 boyuttan bahsetmiyoruz derinlikten bahsediyoruz burda
arkadaşı aşşalamak için mi yorum atıyorsun? dogru düzgün yorumlar atın, arkadaş bizi düşünerek birşey paylaşmış. eğer beğenmediysen de yorum atma..

3D yapınca iyi film izlenir bide full hd tvye bağlarsın evde kimse olmayınca aç interneti gir video izle içinde gibi olursun :D

Tamam tamam oldu harika oldu bu ya bütün oyunları oynuyorum böyle ellerine sağlık arkadaşım

Son düzenleme:
Geri