Peki Sbot Aldıgımda Deniyecegim2 tn veya daha fazla açınca düzelir![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki Sbot Aldıgımda Deniyecegim2 tn veya daha fazla açınca düzelir![]()
Çok teşekkürler yararlı olmuş bi sorum var sronun çözünürlüğünü 800x600 yaptım tamam peki pc nin çözünürlüğü kaç olmalı
Anlatım için teşekkürler ellerin dert görmesin.
Şu anda kullandığım bilgisayarda Windows 7 x64 bit yüklü.4GB DDR3 ram - 2048 Nvidia GT 420M ve Core i5 özelliklerine sahip :hsml: Bu ayarları yaptıktan sonra kaç client açabilirim sbotla?Laptop kullanıyorum bu arada umarım sorun olmaz...ispis
Diğer bilgisyarımda windows 7 x64 bit 2gb ddr2 ram ve 512 mb ekran kartı var bu ayarlardan sonra en azından kaç client açabilirim?Eğer gerekirse vista/xp de yükleyebilirim sorun olmaz önemli olan daha çok char açabilmekBu pc de laptop...
Fikirlerinizi ve yorumlarınızı esirgemeyin...
benim laptop 3gb dd3 ekran kartı 1 gb ddr3 win7 home premium 64 bit ama nedense küçük takılmalar kasmalar oluyor sinir oluyorum
Bilgi İçin Çok Çok Teşekkürler (Teşekkür Edildi) Benim Bir Sorum Olacaktı,
Resim;
![]()
Yukardaki resimde gösterdiğiniz ayarda skiller gözükmüyor ya bunu yapmakla yapmamak gibi bi sorun oluyor mu yani yapsamda yapmasamda pc için değişen bişey oluyor mu olmuyor mu???
Şimdiden Yorum İçin Teşekkürler![]()
tamam onun dediği herşeyi yaptım yine aynı diyorum.
Önemli değil
Görevimiz ^^ bende aynı şekilde yapıyorum 10 charı gördüm 3 gb ramli pc de ama kasıyor ^^