ya sen boşver alma ben alırım seneye nolur be
ahhh caner ahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya sen boşver alma ben alırım seneye nolur be
ahhh caner ahh
benim anlık nakit sıkıntım var gibi görünüyorda sana kalmaz bu kasa hani benim derdimde başka şubattan önce alamayabilirim ilk dönem bitiyor üniversiteya sen boşver alma ben alırım seneye nolur be
git al ne işine yarıcaksa lolde
benim anlık nakit sıkıntım var gibi görünüyorda sana kalmaz bu kasa hani benim derdimde başka şubattan önce alamayabilirim ilk dönem bitiyor üniversite
aaa bak belden aşağı oldu bu Blade Soul betasını oynuyorum la ben şuan laptoplagit al ne işine yarıcaksa lolde
bunu biliyorumda oynayamam çok zaman alır çok sağlam oyun zaten
aaa bak belden aşağı oldu bu Blade Soul betasını oynuyorum la ben şuan laptopla
oyun çince ya zar zor oynuyorum bende öyle keyfine giriyorum.İngilizce versiyonu çıkarsa birşeyler düşünebilirim ama... Şubattan sonra üniversite ile işim bitiyor herşey bana güzelbunu biliyorumda oynayamam çok zaman alır çok sağlam oyun zaten
bari bir şey diyon tam de vatan pc hafta içi fiyatlar şişirme her hafta sonu %25 bazen %30 indirim yapar ve piyasa altına düşürür parçaları ezbere konuşmayalım...
hafta içi için katılıyorum zaten hafta içi ne satarsak kar anlayışı var vatanda ama hafta sonuna katılmıyorum özellikle oem ürünler piyasa fiyatının altına iniyor az da olsa
Emin ol öyledir ben bu firmaların ne işler karıştırdığını gayet iyi bilirim.
hafta içi şişirdikleri fiyatlar üzerinden %30 indiriim uyguluyorlar yine piyasadaki aynı fiyatlara denk geliyor . Öyle ahım şahım bi fark kalmıyorhafta içi için katılıyorum zaten hafta içi ne satarsak kar anlayışı var vatanda ama hafta sonuna katılmıyorum özellikle oem ürünler piyasa fiyatının altına iniyor az da olsa
#konu uygun bölüme taşındı.
kasayı bende beğendim,özellikle doların bu artışından sonra fiyatıda güzel sistem özellikleride güzel aklım kalmadı değil, ınsallah alıcak kişi hayrını görür.
ekran kartının shader modeli veya directx'i yazarmısınız.
#Konu uygun bölüme taşındı.
Kasayı bende beğendim,özellikle doların bu artışından sonra fiyatıda güzel sistem özellikleride güzel aklım kalmadı değil, ınsallah alıcak kişi hayrını görür.
Ekran kartının shader modeli veya directx'i yazarmısınız.