• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

[Videolu & Sesli Anlatım] CoD : Modern Warfare 2 Multiplayer Oynama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Exodus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Exodus

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
21 Nis 2009
Puanı
95
549o7zsw.png

alterIW geçtiğimiz günlerde kapandı. Fakat alternatif çözüm burada. :)

15971.png

Anlatım

NOT: HD ve tam ekran tavsiye ederim.

15971.png

Linkler

alteRevolution
| Virustotal

Alternatif (Mediafire)

# Kurabilmek için mutlaka MW2 lazım. Bu sadece patch.

15971.png

İyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
Başka upload sitesine upload edermisin bu ne biçim sitedir.Nefret ederim 2shareddan

Exodus™;1921381' Alıntı:
Evet.

Sanırım bir yerde yanlışınız var şu an bende öyle bir şey istemiyor. Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız ? Mesela alteriw önceden mi vardı yoksa benim verdiğin alteriw patchimi kullandınız ?
Sizin verdiğiniz Linkte ki alterIW Patch Torrent Eset virus bulduğundan dolayı indiremedim,kendim başta torrent'den patch bulup yükledim heralde o yüzden oldu.

ya bence o kadar pahalı değil şuan mw2 nin keyleri. direk key alma taraftarıyım :D

Bende iw4mp.dat dosyası bulunamadı dio ne yapabilirm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri