IceMachine
Aileden
varya mertcan onları paylaşşan vsro piyasası kalmaz paylaş bence yinede karar senin diger panelleri upload ettinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arşivden flash 2 üyelik paneli çıkardım onlarıda upload edicem joymax paneli konusunda kararsızım.
ö.mden attıgım joymax panelindenmi bahsediyorsun ?
Ya ArkadaşLAr Biriniz Lütfen Cevap VErin Ya Hamachili Servera Basit Bir Üyelik SAyfası Yapamazmıyım Ne Olur Bişe Söyleyin Ya
Yapabilirsin ; Hotfile.com: One click file hosting: ParadisePanel2.zip
Edit:Konu başında da söylendiği gibi sade bir paneldir, hamachi server için yeterli.
Herşey İyi Güzelde Legentry Panelinin Dosyaları Eksik.......
LegendarySro bana ait.
Bu html döküm IceWorld admini tarafından çekilmişti.Öncelikli olarak ona hakkım Haram olsun!
Ayrıca bu iş hazırları kullanmakla olmuyor.Eğer kendiniz olmak istiyorsanız kendi tasarımlarınızı kullanın yada yaptırın.
Yabancı forumları anladık da Türk forumlarında olmasın lütfen, eğer elinizde LegendarySro nun bu paneli varsa html dökümde olsa lütfen siliniz,silmeyenlere hakkımı Helal etmiyorum.
Delil olsada bu konuya birşey olmaz silinmez editlenmez.Çünki paylaşılan sitenin telif hakkı yok olsada bizim paylaştıgımız HTML döküm yani biraz araştırma duyun ona göre post atın konuyu kirletmekten başka birşey yapılmıyor açtıgıma açıcagıma pişman ediyorsunuz adamı.Elinizde konu ile ilgili delil var ise lütfen paylaşın. Site kuralları geriği warez içerik paylaşılması yasaktır. Sizin belegeleriniz doğrultusunda konu düzenlenebilir. Teşekkürler