nediyonkk1
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 May 2009
- Puanı
- 14
Bu build iyi 11 dg bowun görüntüsünü sevmiyorum yoksa bende bundan açıcaktımklasik buildim karaca fire force bow başka build düşünmüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu build iyi 11 dg bowun görüntüsünü sevmiyorum yoksa bende bundan açıcaktımklasik buildim karaca fire force bow başka build düşünmüyorum
pardon +8de yaktığım aristotosun nova staffıydı ama tekrar +7 yapmıştım
3charım bottaydı 7/24 elixir topluyordum ama sadece guilddekilere bastım bide Telumendil özgür kardeşime basmıştım serverde 2 veya 3tane full +7 nova set vardı biride bendeydi hey gidi günler hey şimdi çöp kadar değerleri yokAdam o kadar kişiye item basmışki artık karıştırıyor
Biraz geç açın. Daha %20de ya
Dıp dıp .Dıp dıp. Az kaldı az 3 vakte kadar açılır Hymera
Dıp dıp .Dıp dıp. Az kaldı az 3 vakte kadar açılır Hymera
aynen öyleHymera açılınca buradaki muhabbet bıçak gibi kesilir
Aynen. Ben ney açsam bilmiyorum. Swye önce bi çarla başlarım sonra teker teker bütün çarlardan 1'er tane açarım Ama şimdi öyle yapmayacağım çünkü masrafı çok oluyor3charım bottaydı 7/24 elixir topluyordum ama sadece guilddekilere bastım bide Telumendil özgür kardeşime basmıştım serverde 2 veya 3tane full +7 nova set vardı biride bendeydi hey gidi günler hey şimdi çöp kadar değerleri yok
BlackPearlOnline.Org - DosyalarBeyler linkler paylaşıldımı ?
Beyler linkler paylaşıldımı ?
Ya 12:00 yada 13:00Ben açılacağı saati biliyorum ama söylemem.Sonra aksilik çıkacak abi mabi demeyeceksiniz burada linç etmeye kalkışacaksınız beni.
Ben açılacağı saati biliyorum ama söylemem.Sonra aksilik çıkacak abi mabi demeyeceksiniz burada linç etmeye kalkışacaksınız beni.
AynennnAkşama doğru açılsında daha yeni gördüm indiriyorum
Hadi bakalım o zaman benden bir etkinlik oyuna ilk giren ve bana party match dan ilk teklif yollayan kişiye gdf vereceğim !