rapstarcigi
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 4 Mar 2011
- Puanı
- 18
Way anasıı .s Bi yere gitmem lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin için rekabet olsa nolacak kaya abi artı bas bana diyeceksin yine
işte örnek arkadaşlar önce abi der yararlanır rica eder lütfen der ama işini gördükten sonra bu hale gelir sen benim gözümde hala +5 basamayan kaya abi bowuma +5 bas diyen eziksin konuşma
Abi mii?? Olm sen kimsin lann O zamanlar ezikdim infinity'nin ilk başlarında şimdi sen bana + bas dersin O derece çicem
Nsıl gençler heyacan ne durumda ilk kim girecek Hymera 'ya.
Son cümlen bir anneden alıntı gibi Kaç yaşına gelirsen gel sen benim için hala çocuksun Kess senin yüzünden infinity'de az dolandırılmadımişte örnek arkadaşlar önce abi der yararlanır rica eder lütfen der ama işini gördükten sonra bu hale gelir sen benim gözümde hala +5 basamayan kaya abi bowuma +5 bas diyen eziksin konuşma
ahaha o anki sevinme şeklin daha bi güzeldi daggeride +8de yakmıştım ama sanırım
Kaya abi bana crit bas criiit 3 stone ile 20 crit yaptığın günü hatırladıkça ağlıyorum
dolandırılmak? ben olmasam o serverde seninle ilgilenen olmazdı la setini bile ben yaptım hatırlatıyım çiçeğim
Son cümlen bir anneden alıntı gibi Kaç yaşına gelirsen gel sen benim için hala çocuksun Kess senin yüzünden infinity'de az dolandırılmadım
ahaha o anki sevinme şeklin daha bi güzeldi daggeride +8de yakmıştım ama sanırım
dolandırılmak? ben olmasam o serverde seninle ilgilenen olmazdı la setini bile ben yaptım hatırlatıyım çiçeğim
Tamam bebeğim, yine sen yap o zamandolandırılmak? ben olmasam o serverde seninle ilgilenen olmazdı la setini bile ben yaptım hatırlatıyım çiçeğim
Bow kasar kesin Eminim bowdurkaya yine fire force glavie mi kasacaksın ?
pardon +8de yaktığım aristotosun nova staffıydı ama tekrar +7 yapmıştım
Sevinçten bayılıyodum o gün Staffla takaslamıştık la onu sonradan
klasik buildim karaca fire force bow başka build düşünmüyorumkaya yine fire force glavie mi kasacaksın ?
Adam o kadar kişiye item basmışki artık karıştırıyorpardon +8de yaktığım aristotosun nova staffıydı ama tekrar +7 yapmıştım
Gençler, nabız kaç ?