StrawBerry
İlk biz girdik zaten sw Gm kadrosuna acık denemeler için![]()
Hidden yapıldı galiba

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyecandan kalpten gidersek şaşırma :haha
Gm Charı actım sıkıntı yok.![]()
Server birkaç saate açılacaktır.Oyuna başlayanlar 76 lwl sun görünümlü ve statlı 1 lwl itemlerle başlayacaklar.Kasmak blackpearl ile artık zor değil !
# Zaman vermiyorum az sonra da açılabilir 2 3 saate 'de süpriz olsun değil mi.
Server birkaç saate açılacaktır.Oyuna başlayanlar 76 lwl sun görünümlü ve statlı 1 lwl itemlerle başlayacaklar.Kasmak blackpearl ile artık zor değil !
adminlerden önce bizi kandırdığın için üyeler seni meydan dayagına çekeradmin ve yöneticilerin meydan dayağı çekmiyiceğini bilsem " server açıldı " diğe şaka yapıcam ama korkuyorum . daha yaşım genç![]()
admin ve yöneticilerin meydan dayağı çekmiyiceğini bilsem " server açıldı " diğe şaka yapıcam ama korkuyorum . daha yaşım genç![]()
admin ve yöneticilerin meydan dayağı çekmiyiceğini bilsem " server açıldı " diğe şaka yapıcam ama korkuyorum . daha yaşım genç![]()
Şu 76 level sun görünümü olan itemleri kaç levele kadar kullanabiliriz cahil kaldım![]()